Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    ne stignem pisati,sorry,ali samo hoću naglasiti,važan je način,ne mišljenje i znanje,jer ne možeš nekome reći da neće ništa propustiti ako ne ode u postupak,(od kuda znaš,iz statistika!?) jer možda baš taj bude dobitni!
    ina pozivaš se na dr R iz intervjua s tikicom,(btw koji je i meni,jer spadam u statistiku! rekao da nema šanse da rodim sa svojom jajnom stanicom,pa sam ga ljepo demantirala kao i još neke dr. koji misle da se sve može utrpati u statistike) pa ću se ja tako pozvati i na onu grkinju koja je zatrudnili baš iz 21 puta!
    Ili mojca koja je po "njima" trebala zatrudniti ne znam kada, pa ih je sve zeznula i to učinila iz prvog puta,oprosti,draga,kako si se usudila kvariti statistiku!?
    Ili gričanka,ili mimek ili zlatta ili ja,sorry što ne spominjem i ostale drage cure koje su uspjele,ovo su prva imena koja mi padaju na pamet!
    mare,da svi smo različiti,priznajem,statistike su takve kakve jesu,priznajem,očekivanja i stvarnost se razlikuju,priznajem....ali nade,vjere i optimizma mora biti u klubu!!!!
    Na žalost dio problema i je u tome što su nas sve utrpali u nekakve statistike!!!
    Je.... statistiku!!!!
    kad nađem malo vremena napisaću neku "drugu" statistiku!
    Ja mislim da je sve stvar kuta gledanja. Neko se oslanja na dr-ove i njihove preporuke, a oni barataju statistikama, neko piše svoju priču. Ja sam ovo shvatila kao dio o MPO-u ... o onom dijelu di pomažu doktori... koji se oslanjaju na statistiku, ne mogu se ljutit na statistiku.

Ne radi se o tome da se "usuđuje" remetit statistike. Po tome, onda bi se trebalo ljutit na nekog tko se ne usuđuje razmišljat pozitivno itd, kao da imamo propisani način mišljenja koji se mora slijedit, a ko to ne može ili to nije njegov odabir - sam si je kriv.

Ja mislim da nikolina garantirano gubi 3.000 EUR u Mariboru, za šansu od 5% i imam joj potrebe to reći jer to shvaćam kao razmjenu informacija, a ne da je ubijam u pojam. Ko sam ja da joj kažem super, bravo, idi, ne odustaj... ... a realno, tu je jedino zagarantiran trošak od cca 3.000 EUR a žena je ostala trudna doma dvaput već, jednom uspješno, a ima i dob di liječnici u pravilu ne savjetuju više postupke s vl. stanicama, osim na inzistiranje / želju / specifičan slučaj.

Ljudi su različiti, različito im treba.

Statistike su statistike, nemaju one emocija, želja itd. U tome je i njihova dobra strana, nisu subjektivne.

Vjera i optimizam, po meni, nemaju upliva na ishod MPO-a ili prirode, on se događa sporadično (ovisno o slučajnosti, sreći i anamnezi). Ali, to je sad stvarno pitanje filozofije i različitih pogleda na život, i jedan i drugi su OK.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.01.2012. at 13:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •