-
Slazem se s glacovom...jer i kad su godine otegotna okolnost jos mi teze dodje kada na dogovoru za postupak odmah dobijem u lice da mi je najbolje da odustanem i da najbolje idem na posvajanje ili donaciju js. Nemam nista protiv iskrenosti, ali mislim da bi se i s nama trebalo truditi isto kao i s onima koje imaju 25 (barem bi bilo korektno i ljudski). Nazalost, u vecini slucajeva mi smo losa statitistika koje bi se svi rijesili i prepstili drugome pa neka on ima los uspjeh. To su moja iskustva, a takodjer i drugih cura (dobila sam mnoge pp koje potvrdjuju moj stav). Opet, znam vise zena, starijih, koje su nakon odustanka strucnjaka presle na alternativu i sada su mame ili trudne. Koliko sam cula, najbitnije im je bilo to sto ih se nije smatralo "starim zeljezom", vec im se pristupilo toplo ljudski. pa i moja mama, vec stoti put ponavljam, je dobila mene i sestru nakon 11 godina u 42. i 43. godini (između mene i sestre je razlika 11 mjeseci). Moj savjet, cure radite kao da vam je 25 i sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma