iva 70, dobro nam došla i želim ti da vrlo brzo odeš na trudničke teme

napisati ću potpis jedne naše supatnice na jednom BH forumu o neplodnosti, našoj vršnjakinji:

Prestani razmišljati o svojim granicama!
Počmi otkrivati svoje mogućnosti....

Mislim da je tu sve rečeno.
Naš put je ionako i previše trnovit da bih si ga još dodatno zatrnjavala crnjacima i crnim pticama zlosutnicama. Put će završiti onako kako završi (možda uspješno, a možda i ne, tko će znati) ali ga, nažalost, u našoj težnji za majčinstvom moramo prolaziti i zato sam odlučila dok ga prolazim - da ga prolazim bez da se još i dodatno opterećujem crnjacima...
ali to je moj izbor..

a glede dr.R. i njegovih crnjaka (kako to vole reći: to je realnost??) glede godina i moje anamneze me je lijepo ispratio iz Vilija ne želivši me niti uzeti za pacjenta jer "nemam šanse za trudnoću", a onda nakon dva neuspješna postupka mi je rekao i dr.L. da "prihvatim realnosti i neka razmišljam o donaciji js.." i polako me i on počeo ispraćati s praga svoje klinike (aleksandraj ) a gle čuda dr. Sadiković (i neki drugi alternativni liječnici) mi kaže: možete zatrudniti...

i evo mene trudne usprkos medicinskoj "realnosti"

toliko o realnosti i njenom, od pojedinaca, slijepom stalnom isticanju na ovoj temi...:mrgreen