AB .... konačno si se javila! I kao uvijek ... pametno zboriš!

Ma kad je riječ o alternativi moram i ja dati svoj obol raspravici i reći da se svrstavam u Ina-Ab-Andream tabor!
I sama sam svojevremeno pila neke čajeve, posjetila travara na nagovor MMa (i to me baš iživciralo), preokrenula prehrambene i životne navike, ali uvijek mi je u glavi bila ucijepljena spoznaja da JS godinama gube na kvaliteti baš kao što mi koža lica u pedesetoj više neće imati kolagena kao u tridesetoj. A da je bilo moguće svaki mjesec juriti na punkciju na VV u lov na dobru JS i potrefiti je, a onda i dobiti dobar embrij (mislim da je kvalitetan embrij ključ svega) - znamo i sami da nije bilo te mogućnosti.
Glacova ( mišica je prekrasna ) meni je stvarno drago što si alternativno sve učinila da bi zatrudnila i najviše to što ti je na kraju i uspjelo (a i sama pišeš da si imala sreće), ma tko voli nek izvoli!
Nekome alternativa, nekome inat, nekome donacija ... prema izboru koji ovisi o individualnim statusima, okolnostima, mogućnostima, shvaćanju, itd...

Drage koke, moj veseli mišić mi krade svo vrijeme (već sam ga razmazila) pa se ne javljam često, ali svakoj od vas želim u ovoj godini sve najbolje i zna se već što... taj čaroban i nezamjenjiv miris bebice!
Svima