Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: Preuređenje rodilišta u Vinogradskoj!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Preuređenje rodilišta u Vinogradskoj!!!

Drage curke, eto da vam kažem možda korisnu informaciju!
    Naime, jučer je moja šogorica rodila zdravu malu curicu Laru :D nije baš bilo sjajno, rodila je carskim rezom ali nema veze, bitno da je sve super!
    Ono kaj hoću reći je jedan neugodan šok koji su ona i muž doživjeli a to je da su njega maknuli, udaljili kad su došli u rodilište jer se po ne znam koji put jedan dio rodilišta preuređuje odnosno mijenjaju prozore u rodilištu, žene rađaju u sobama i nema mjesta za muževe na porodu tako da trudnice ostaju same....
    Na pitanje kada će to biti gotovo nitko ne zna odgovoriti... Ja imam termin za mjesec i pol dana i sad mm i ja nemamo pojma hoćemo li moći zajedno proći porod.... To se samo kod nas može događati, jako smo ljuti i razočarani...!!! Eto... tek toliko da curke koje trebaju ovih dana u Vinogradsku imaju informaciju i da se ne iznenade neugodno.... jer šok je u tim trenucima stvarno velik....
    držte se...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa, tam stalno nekaj rondaju...kad se Leona rodila, prije tri godine, su tak ružili s komprsorima da gotovo nijedno dijete nie prošlo SPONS kontrolu sluha!

Ja bum idući put rodila doma, ozbiljno 8)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Pa, tam stalno nekaj rondaju...kad se Leona rodila, prije tri godine, su tak ružili s komprsorima da gotovo nijedno dijete nie prošlo SPONS kontrolu sluha!

Ja bum idući put rodila doma, ozbiljno 8)
    Joj Kloica to mi je tak poznato. Moš mislit kak je bilo nama. Svi prozori širom otvoreni (kraj lipnja), bebe kod nas a ovi ispod prozora lupaju kompresorima za izvizdit na mozak, zato valjda Roko i malo slabije čuje neke stvari

Fakat je to prestrašno. Ak već idu preuređivat nek sve naprave odjednom a ne dio po dio.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa
    zato valjda Roko i malo slabije čuje neke stvari
    hihihi...oštetio mu se centar i za prijem i razumjevanje sloga "NE"...kako se uvijek baš taj ošteti

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Citiraj Roko_mama prvotno napisa
    zato valjda Roko i malo slabije čuje neke stvari
    hihihi...oštetio mu se centar i za prijem i razumjevanje sloga "NE"...kako se uvijek baš taj ošteti
    E pogodila si upravo taj

Dumma sori kaj ti začatavom topic, neću više

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

auuu, shit. a bas mi sogorica treba roditi tamo ovih dana.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mozda u ovom valu preuredjenja uspiju iskemijati nesto, prosiriti sobe whatever i omoguciti mamama i bebama rooming-in?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pozlatilo ti se... ja planiram tamo roditi krajem prosinca (iako bih se kad čujem priče iz naših rodilišta najradije bacila u kućnu varijantu )

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leta, priupitaj malo kad budes isla na pregled ... mozda nam doneses lijepu vijest

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne mogu vjerovat!!! Meni je termin za malo više od tri tjedna, al nek mi netko proba maknut muža od mene!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

curke, evo ja jučer bila u posjeti kod šogorice i male Lare, srećica mala kako je slatka.....
    Uglavnom, na pokazivanju beba KAOS, posjete trudnicama KAOS, apsolutno sve su premjestili, sad su i one koje čuvaju trudnoću i one koje su rodile a i one koje rađaju sve na istom mjestu.... nemreš bolivit...
    Prozori se postavljaju, to se vidi, kažu da su krenuli od vrha pa prema dolje... Poznam jednu sestru tamo i rekla mi je onak off the record da nije sigurna da bu do mog termina sve bilo gotovo (9. 12.). Ne znam kaj bi rekla... mm je bijesan, ja sam uplašena... Nadam se da budu sve uspjeli završiti jer... ovo nema smisla....
    3. 11. idem na kontrolu pa ću vam javiti jel se kaj promijenilo...
    Držmo fige.....

bubac

Početno

Mijenjaju prozore, a hoće li urediti i rađaonice i opremiti ih recimo npr. onim stolčekima umjesto običnih kreveta. Bilo bi lijepo da i to urede, ženi koja rađa više bi značilo to nego prozor.
    Mislim svaka čast na uređenju, ali smatram da bi trebalo urediti i rađaone. Još nisam rodila, termin mi je tek u travnju 2007. ali čula sam svakave priče. Možda sam u krivu, prosvijetlite me.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pa sto se tice boxosva i nisu tak losi(koliko ti je bitno u tom trenu),ja rodila tamo prije mjesec i pol,jedino su sobe koma neke sobe imaju ormarice neke ne tak da ove kaj nemaju imaju stolce za ormarice koma,uopce nemas kam sa stvarima tak da se drze u koferu a kofer ispod kreveta
    nas je bilo 4 u sobi i tada su curke koje su bile na ocuvanju bile na odjelu babinjaca,stave di ima mjesta
    ma sve u svemu zdura se tih tri dana nekak,jedino kaj su sestre onak :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ako ne možete promijeniti rodilište, idite u drugo ...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja rađala prije tri godine tamo. u ambulanti u kojoj te pregledavaju kad dođeš, ja na stolu raširenih nogu, doktorica gleda koliko sam otvorena, dva majstora gletaju. mislim si ak nemaju gdje drugdje gledat, onda mi ih je zbilja žal pa nek gledaju. kasnije u sobi dojimo, izdajamo, luftamo cice, majstori na skelama uz prozor, opet si mislim isto. cimerica je pričala da je, kad je nju pregledavala, doktorica zamolila radnike da izađu, a oni su nju pitali "jel vi trebate vodu ili ne trebate?", njihov argument je pobijedio.
    i onda tri godine kasnije (prije tri mjeseca) mislim si idem sad ponovo tamo, vidjet kaj su napravili (a žestoko su preuređivali). kad ono, sve isto!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zeko1 prvotno napisa
    mislim si ak nemaju gdje drugdje gledat, onda mi ih je zbilja žal pa nek gledaju. kasnije u sobi dojimo, izdajamo, luftamo cice, majstori na skelama uz prozor, opet si mislim isto. cimerica je pričala da je, kad je nju pregledavala, doktorica zamolila radnike da izađu, a oni su nju pitali "jel vi trebate vodu ili ne trebate?", njihov argument je pobijedio.
    valja im se svidjelo pa se nisu dali van ... mogli bi ih tražiti u vinogradskoj da rade badava, uz kompenzaciju besplatnog gledanja ...
    Ajme grozno, ja mislim da bih izjurila van i doktoricu i majstore.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

tinna svaka čast na duhovitosti ali mislim da joj tu trenutno nije mjesto... Sorry ali probaj se stavit u našu situaciju, konkreno u moju, trebam rodit za nešto malo više od mjesec dana a situacija je ovakva kakva je... Još čujem ovo s radnicima.. iskreno bljuje mi se od ovog našeg zdravstvenog sustava i naših bolnica.... MM je lud ... uopće ne znam kaj bu i taj moj luđak napravil kad dođe tam.... Ja ga ŽELIM na porodu a ak nam nedaju to je onda sranje. Nemoj se ljutit al ono... meni nije uopće smiješno...
    U petak idem na UZV pa bum provjerila stanje curke, bum se raspitala pa vam prenesem svježe informacije....

eto...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja ga ŽELIM na porodu a ak nam nedaju to je onda (gruba rijec).
    e ovo je sad mene nasmijalo.... to je onda gruba rijec... totalno fora....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nije niti meni bilo smiješno kad mi na prvom porodu nisu dali da MM bude prisutan, štoviše u trudovima i sa plodnom vodom koja je curila - stajali smo u rodilištu u šoku .... ali to nas nije spriječilo da ipak nađemo način da MM bude na porodu.
    Po sistemu ako neće brdo Muhamedu, hoće Muhamed brdu (ili kako već ide), otišli smo u drugo rodilište u drugi grad.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

u petak, tj. prekosutra idem sa MM u Vinogradsku pa ćemo sve vidjeti.... Nadam se da neću morati tražiti drugo rodilište i grad ali... nikad ne reci nikad.....

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prije 7 dana sogorica je rodila u vinogradskoj, i muz zaista nije mogao biti s njom. preuredjenje je jos u tijeku.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

to sam si mogla i mislit

preksutra ću se raspitat... sumnjam da ću biti zadovoljna odgovorima

tužna li je naša hrvatska stvarnost... kad mislim da me više nikaj nemre razočarat uvijek se ispočetka prevarim.....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

renoviranje rodilišta nije toliko žalosna vijest, žalosno bi bilo da rodilište renoviraju, a ti nemaš mogućnosti otići u drugo rodilište ... ipak smo jedan korak dalje od potpunog beznađa

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kad su ga prije tri godine renovirali, muž je mogao bit na porodu, tak da sve drugo nije bilo važno, a ako sad ne može, a htio bi, svakako savjetujem otići negdje drugdje, ali svugdje u zg navodno treba tečaj (osim u vinogradskoj) pa se treba propremiti na vrijeme

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jeessss jeeessssss :D curke moje drage, Vinogradska BUDE GOTOVA odnosno GOTOVA je danas, ponedjeljak, 6. 11. 2006. U petak sam bila tam i rekli su mi (a i MM) da niš ne brinemo i da bu rodilište namješteno u Ponedjeljak!!! Hvala dragom Bogu.... odma mi je lakše nekako oko

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja bila danas u ttrudnickoj amb tamo ali nisam se sjetila pitati dali MM moze biti na porodu.ali dumma hvala ti na informaciji

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nema na čemu Lucy... svima nam je to bitno i nadam se da bu sada ovako i ostalo i da naši mužeki mogu s nama.....

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lucy Lu i ja sam jučer bila u trudničkoj kod dr.Košec! Bila sam gotova oko pola 11, možda smo se srele!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jupiiiii !!!!!
    Preduhitrile ste me!
    Ja odlagala pregled kod dr. Košec zbog tog glupog preuređenja (mislila - zašto da idem kad se tam rađa na hodniku i bez muža), al sad definitivno znam da želim u Vinogradsku. Kak je kod dr. Košec, jel vam se da malo me uputiti? Do sad sam bila kod mog privatnika i kod socijalne gin. koja mi je rekla da bi bilo najbolje otići kod dr. Košec ak se odlučim za Vinogradsku.
    Idem javiti mužu da bude dodavao vodu i disao sa mnom....
    Fala!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam bila kod dr. Košec na jednom ultrazvuku i bla je žena skroz okej... Prva je koja mi je rekla da bum dobila dečka.... Kažu da je jako stručna i dobra doktorica... Inače meni se jako sviđa i dr. Tučkar, bila i kod njega, čovjek je totalno nježan, strpljiv, pažljiv, apsolutno ti sve objasni i možeš ga pitat... Moja šogorica i frendica jako zadovoljne i s njim... Nemreš fulat.....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala ti dumma,
    nazvat ću tamo i naručiti se na pregled. Valjda još imam cajta, sad u 33. tjednu?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni je doktorica Košec fakat dobra inace ne volim zene ginekolog. ali ova mi je bila stvarno dobra,njezna-ma sve je proslo super

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kikica2 prvotno napisa
    Lucy Lu i ja sam jučer bila u trudničkoj kod dr.Košec! Bila sam gotova oko pola 11, možda smo se srele!
    pa najvjerojatnije smo se i srele.ja sam bila sa muzicem.i ja sam bila gotova negdje u to vrijeme.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cure moje cijela ekipa u Vinogradskoj je za pohvalu.Rodila sam tamo svoja oba sina i ne mogu naći ni riječi pritužbe za doktore,babice i sestre-svi su bili ljubazni.Prvog sam sina rodila na carsaki rez i napravio mi ga je dr.Kraljević(inače mi je vodio obje trudnoće),rana je savršeno zacijelila i dvije godine kasnije rodila sam drugug sina vaginalno.Tu je bilo nekih komplikacija ali nema to veze s doktorima-tak je jednostavno ispalo.Vinogradskoj sve pohvale.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

To je jako lijepo za čuti :D Ja se iskreno nadam da ću i ja za mjesec dana moći isto ovo napisati na ovom forumu... Hvalaaaa

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma dumma hoćeš sigurno!Mislim,ne treba biti nerealan i očekivati od bilo koje naše bolnice Hilton s pet zvjezdica-ono mislim,hrana je svagdje užasna i to me i u Vinogradskoj smetalo(al su mi od doma zdušno nosili sve što sam poželjela jer sam bila 7 dana u bolnici)no vjeruj da lijepa riječ i osmijeh u tim danima kad je žena posebno osjetljiva(a meni je trebalo samo prst pokazati i već bi cmizdrila)puuuno znače!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

hvala cure na ovim lijepim rijecima,sad cu vec lakse u ponedjeljak ponovo u trudnicku.
    a mozda me i ostave pa i ja iskusim sve te blagodati o kojima pricate. :D :D
    ionako mi je 13.11 termin

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj LuCy Lu prvotno napisa
    hvala cure na ovim lijepim rijecima,sad cu vec lakse u ponedjeljak ponovo u trudnicku.
    a mozda me i ostave pa i ja iskusim sve te blagodati o kojima pricate. :D :D
    ionako mi je 13.11 termin
    Draga sretno!!!

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lucy Lu, vidimo se u pon! I ja se nadam da će se do ponedjeljka nešto početi događati i da ću uskoro vidjeti svoju bebicu!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Lucy Lu sretnoooo!!!
    Nadamo se lijepim vijestima onda drugi tjedan :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Smiruje me ovaj topic...
    Meni je termin 29. 12. i spremam se tamo. I fućka mi se za 5 zvjezdica i za glađenje po glavi, samo nek se ima s kim konstruktivno
    razgovarati kad nešto zatreba... a dodatni osmijeh uvijek dobro dođe. Baš vam hvala na pozitivi!

A koliko se prije treba naručiti u trudničku? Baš moram tamo i na UZV? i kad imam privatnika koji mi ga radi svaka 4 tjedna?
    I ja bi s vama klafrala u čekaonici

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam mjesec dana prije termina bila na pregledu u bolnici,prije sam išla privatno

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pozdrav ja sam jucer bila u trudnickoj u vinogradskoj i tamo vlada pravi kaos od mjrnjanja prozora do silne prasine i buke koju dizu majstori.
    u razgovoru s med. sestrom pitala sam ju da li su na 3 katu zavrsili s radovima a ona meni kaze da nisu jos zavrsili sve .

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma, krasno.
    a ja još cca. 6 tjedana do termina.
    Znači, nek još jednom razmislim u koje rodilište da idem?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

LucyLu,
    držim fige!

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

:shock: pa kad će završit sa radovima? ja sam danas bila na UZV i vlada opći kaos, bila sam naručena u pol 12 došla na red u pol 2 s tim da ih je 3 ušlo unutra otkako sam ja čekala a pregled ko pregled 3 min max pa mi nije baš jasno čemu onda toliko čekanje... ko fol mi se sestra ispričala što sam toliko čekala al se uredno cijelo vrijeme prešetavala po hodniku, ma katastrofa.. nadam se da će završit uskoro jer i ja planiram tamo rodit....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

KAJ???????
    Nemrem vjerovat... A meni su svi rekli da su radovi pri kraju još prije desetak dana!!! Kakvi lažovi!!!! SHIT!!! (sorry na ružnoj riječi)!

Oni stvarno nisu normalni!!!

27. 11. idem na pregled u trudničku pa bum vidla, pitala, zgrabila nekog za gušu da mi se izjasni!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dumma,
    daj molim te, javi kak je bilo.
    Da ne krećem bez veze u akciju, možda me prođe volja od novosti...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nemaš frke, javim čim dođem s pregleda......

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, ja sam vam 10.11. tamo rodila. Muževi mogu biti na porodu jer je rađaona završena. Ja sam doduše bila sva tri dana smještena u predrađaoni gdje su prozori isto novi, pa ne znam kako je u sobama. Meni je sve u svemu bilo OK i isla bih opet tamo. Sretno svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •