Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: UZV u trudnoći

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno UZV u trudnoći

Molila bih vaša iskustva vezana za UZV u trudnoći,konkretnije vaše preporuke za liječnika koji je maher za rad na UZV-u(sva moguća mjerenja..)jer mi treba netko tko zaista zna što radi( imam 39 god. i blizanačku trudnoću )...

Unaprijed hvala svima..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zašto mora biti maher? Ja sam imala 39, jedna beba i nikakve posebne pretrage. Meni nije bilo bitno da unaprijed znam, vidjela sam ju kad se rodila. Znam da svi nismo isti, ali ja stvarno ne znam čemu ta mjerenja fetusa. Nikakav razlog, nikakve mjere meni ne bi promijenili mišljenje. Beba je tu i rodit će se. Gotovo.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto mora biti maher? Ja sam imala 39, jedna beba i nikakve posebne pretrage. Meni nije bilo bitno da unaprijed znam, vidjela sam ju kad se rodila. Znam da svi nismo isti, ali ja stvarno ne znam čemu ta mjerenja fetusa. Nikakav razlog, nikakve mjere meni ne bi promijenili mišljenje. Beba je tu i rodit će se. Gotovo.
    Ti ne znaš, ali žena zna prema tome želi odgovor na pitanje i ništa drugo..
    Preporučila bih ti Darka Husara i dr. Kosa u Vili.Može i bilo koji dr tamo, ali Kos je kažu najbolji.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, ja nikako ne mogu razumjeti takav stav. Ja živim za kontrole i uzv-ove da vidim bebu, da se uvjerim da je sve ok, da mjere pašu, odgovaraju i da mogu sretna i bezbrižna biti do sljedećeg uzv-a U utorak idem na kontrolu, već sam se veselim tome što ću vidit bebu

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Svi jako hvale (uključujući i struku) dr. Kosa u Poliklinici Vili

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Ti ne znaš, ali žena zna prema tome želi odgovor na pitanje i ništa drugo..
    .
    Oprostite, velecijenjena gđo.m of f, nisam znala da trebam vas pitati za mišljenje prije nego nešto napišem.

A da mi je znati kako to netko zna da žena "želi odgovor na pitanje i ništa drugo.."

Nadam se da pokretačici teme ne smeta što sam rekla svoje gledanje na pitanje. Pišem na osnovi svog iskustva.

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dakle evo ukratko zašto želim "mahera"u UZV-u....imam 39 godina,blizanačku trudnoću,na terapiji sam kortikosteroidima ,heparinom i antihipertenzivima i zaista mi nije lako od kontrole do kontrole.Mislim da bi mi bilo puno lakše prolaziti sve ovo kada bi mi bio napravljen kvalitetan UZV i kada bih(koliko je to moguće)mogla uživati u ovim trenucima svoga života.
    Ne želim pokretati lavinu vrijeđanja,teorije o moralu,vjeri,koliko je tko stabilan psihički..jednostavno želim znati(radi sebe)tko će mi dovoljno dobro napraviti UZV i time olakašati ove mjesece... Hvala svima na pomoći..

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kao što su većina curka napisale dr Kos je jako dobar,ali tamo je po mojim saznanjima i najskuplji uzv,al nema tih novaca kad ti on objasni svaku košcicu tvoje bebe i kad s osmjehom ides doma.Meni je isto uzv bio jako bitan i na prvi 3 D sam isla u 21 tt nisam mogla docekat da vidim svoju bebu njene rukice i nogice,organe i slatko češkanje po glavici jer smo ju probudili kad je dr s onim po trbuhu isao,a da muz ide s tobom pa vidis i njegovu reakciju moj samo kaj se nije rasplako kad je vidio kak bebi srceko treperi.To je jako slatko

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Kao što su većina curka napisale dr Kos je jako dobar,ali tamo je po mojim saznanjima i najskuplji uzv,al nema tih novaca kad ti on objasni svaku košcicu tvoje bebe i kad s osmjehom ides doma.Meni je isto uzv bio jako bitan i na prvi 3 D sam isla u 21 tt nisam mogla docekat da vidim svoju bebu njene rukice i nogice,organe i slatko češkanje po glavici jer smo ju probudili kad je dr s onim po trbuhu isao,a da muz ide s tobom pa vidis i njegovu reakciju moj samo kaj se nije rasplako kad je vidio kak bebi srceko treperi.To je jako slatko
    Kolika je cijena 3D UZV-a? Kod nas u osijeku je 600kn

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i u Viliju isto,al recimo ima i za 450 u poliklinici Harni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •