Pozdrav svima!!

Molim za pomoc i savjet..
Naime,trudna sam 5mj.Moj decko (uskoro suprug) i ja smo redovni studenti.Ja sam odlucila 3.godinu fakulteta,ujedno i zadnju,stavit u mirovanje,zbog bebe.Oke,ja kao mama imam pravo na naknadu.U pocetku kada smo se poceli raspitivati o svemu tome,i o nasim pravima,saznali smo da i moj decko ima ista prava-mozda cak i vise.On je dijete poginulog branitelja,i receno mu je znaci da ima pravo ako ne na mjesecnu naknadu,onda barem na jednokratnu pomoc.Njegova mama prima mirovinu po tati,ali i stipendiju za sina-koja je dovoljna za pokrit ratu fakulteta..
To sve smo se raspitali jos dok sam ja ostala trudna,poslije toga vise nista.Sve do neki dan,posto se ipak bojimo,ako treba i te zahtjeve neke podnositi pa da sve znamo na vrijeme.Sada vec,koga god pitamo,on nema nikakva prava.Sve mi je to jasno,ali em smo oboje studenti-ni jedan nema redovna primanja,nit radimo.Em je on dijete poginulog branitelja...nije mi jasno kako sada odjednom koga god pitamo,nitko nam nista nece reci,osim da odjednom nema nikakva prava,neki kazu da je to zato sto niti jedan otac nema prava,a drugi pak da je to zato sto njegova mama prima mirovinu.Kakve veze mamina mirovina ima s nama,mi nemamo nista s time...nije u redu da zbog toga mi budemo zakinuti za svoja prava..
Molim Vas za savjet,i pomoc.
Vise ne znam kome da se obratimo niti koja su nam prava!