-
Prijenosne digitalne igrice
Starijem sinu bih kupila neku prijenosnu igricu, no, gdje god da gledam, ne mogu naći niti jednu ispod 1.500,00 kn...pa, to mi je stvarno
.
Prije su to sva djeca znala igrati i nosati sa sobom, a ne vjerujem da je svaki roditelj toliko i više od toga mogao izdvojiti za takvu stvar.
Dajte, ako znate gdje bih mogla tako nešto kupiti, po nekoj malo razumnijoj cijenu, bila bih vam zahvalna, a i moj klinac....
-
Osoblje foruma
novi? hm, ne znam
vjerojatno mislis da one majmune koji su skakali po dizalicama i slicne igre? to ces sad vjerojatno naci samo na mobitelima
sve nove prijenosne konzole su skupe, mislim da je najjeftiniji gameboy, a on je blizu ovih tvojih 1500 kuna, a psp ili nintendo 3ds su oko i preko 2000
jedino da pogledas na njuskalu i slicnim oglasima
-
Pogledaj malo na eBay-u (handheld game), sigurno ima i nekih jeftinijih. Onakve kakve smo mi nosili kao klinci, s Tetrisom i slično, koštaju 5-10 dolara. No, ne znam da li kod današnjih klinaca prolazi.
-
pa ono sto vrijedi kosta tu negdje 200-300 eura
mi imamo psp cracknuti pa igrice mozemo prebaciti koje su za PC ili skinuti s neta. mozemo to isto napraviti sa filmovima. isto smo napravili i za nintendo DS XL pa igrice ne kupujemo
-
Ima nekih igrica u tl za manje od 100kn.ono kao sto smo prije svi nosili -tenis,nogomet,utrke auta...mene pati sto ma neka curicasta jer sefica zaposjedne komp i igra se pa smo mi osudeni surfati preko moba...ovako bi rijesili taj problem
-
Pužić, hvala, našli smo u TL, bilo ih je tri tipa, Toy Story, Jurić i neki "heroji", za sto kuna, nama dobro, barem za sada. To je bilo ono šta sam tražila.... malac mi je u bolnici (ništa strašno) pa, da si skrati vrijeme
-
Anka je riješila problem, ali možda će nekom dobro doći naša preporuka: Leapster Explorer . Pristupačne cijene, a stvarno izvrstan (poučne igrice, obrađuju matematiku, pisanje, geografiju itd. doduše sve na engleskome). Međutim, ima jedna značajna poteškoća s njim - iako je prije TL držao Leapster proizvode, ovoga nema i može se nabaviti samo vani. Jedna od značajnih stvari je da se može spojiti na računalo tako da roditelji mogu pratiti koje igrice dijete igra, za koju dob i s kojim uspjehom. A svaka igrica vježba neku vještinu (čitnje, pisanje, zbrajanje, oduzimanje i sl.).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma