-
hvala na savjetima!
da javim kako napredujemo..bez pelena smo vec neko vrijeme i lijepo nam ide(razmisljala sam i po noci ostaviti ga bez pelene,no dosta budem umorna i ne da mi se u toku noci mu nuditi lavorche;barem ne zasad)
Od budjenja do posljepodneva piski u pravilu svakih 15tak minuta(sad ima malo preko 6mjeseci)
Pitam se je li to precesto,neuobicajeno te bi li se to promjenilo da jedem manje cokolade??
Poslijepodne/navecer se razmak izmedju piskenja pomakne na 30min...a na kraju i vise(cak i sat vremena).Kakanje vecinom uspjesno hvatamo,piskenje kako kad.
Zadnjih dana imam osjecaj da stalno pisa..to nam se desava u dopodnevnim satima..nudim mu piskenje-nekad se popisa,nekad ne,da bi kad ga obucem,u par trenutaka se okrenuo na stomak i popisao.Bude mi jasno kad to ucini jer poprati to sa nekakvim zvukom.
Kako tome doskociti?
Sto cinite kad se popiski..perete/brisete djete ili ga samo obucete u suho?
poci cu na stare postove o bezpelenastvu pa to prouciti..znam da tamo ima blago informacija.. no sad mi je ovako brze!
e da..Eli je dosta uznemiren ovih dana,stalno bi nesto turao u usta..pa moguce da su i prvi zubici na putu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma