Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Decapeptyl i Menopur

Datum pristupanja
    May 2011

Početno Decapeptyl i Menopur

interesira me jel ima netko viška decapeptyl-a ili menopura ili ako zna koja je cijena u Mađarskoj ili Sloveniji?trebam za postupak u 6.mjesecu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

beba, ja sam bila u Mađarskoj, u Harkanju i cijene su identične ali oni imaju i merional koji je po sastavu navodno isti kao i menopur i duplo je jeftiniji, negdje oko 10 e jedna ampula, puno žena je reklo da su uzimale merionale i da su se dr. složili da mogu da je to ok.
    sretno

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

zlatta da li mi možeš reći gdje je ta ljekarna u Harkanju,jer se mora naručiti i sve to kako to uopće ide?!
    ...možda ću ja trebati čisto da znam hvala

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    beba, ja sam bila u Mađarskoj, u Harkanju i cijene su identične ali oni imaju i merional koji je po sastavu navodno isti kao i menopur i duplo je jeftiniji, negdje oko 10 e jedna ampula, puno žena je reklo da su uzimale merionale i da su se dr. složili da mogu da je to ok.
    sretno
    saznala sam cijenu decapeptyla i menopura u sloveniji.decapeptil je 7 ampula 35-40 eura,a menopur je 10 ampula 200 eura.dobije se i povrat poreza.ljekarna se nalazi u Črnomlju.telefon je 0038673061591.potrebno je naručiti i imati potvrdu od ginekologa.roba dolazi za jedan dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •