Citiraj ivonna prvotno napisa
Drzi se i izdrzi jer je mene odusevljavala tvoja pozitivnost i energija, a meni ce uskoro trebati podrska jedne mame koja je prosla...kazem PROSLA kroz slicnu situaciju.
Moja mama meni kaze, kada sam ja mogla roditi sestero vas, skoro svake godine po jedno...nismo imali prozore na kuci, nego najlon, miseva na sve strane, otac radi od jutra do sutra, telefona nigdje...i svi smo bili zdravi sretni i veseli...onda to mozes i ti.
Danas je moja mama gospodja od 43 godine koja ima odraslu djecu, i stalno si govori da je trebala jos koje...jer joj je vec dosadno (nazalost prilicno smo daleko za baka-servis, iako bi ona uzivala u tome)
Imas prekrasnu djecicu, zdravu i veselu, to je najvece blago...mozda se stvari cine tezima nego sto jesu, ali kazu da poslije kise uvijek dolazi sunce.
Drzim fige.
racunam i vidim da ce kod tebe biti manja razlika medju djecom, nego kod nas
Drzimo se mi nekako, ali imam osjecaj da gubimo zivce.
Sve je nekako islo, ali sad kada je Sami malo "zivno" vec je problem.
Srecom imam prijateljicu koja je sve ovo prosla (ima istu razliku izmedju dvoje djece plus jednu curicu koja ide u skolu) i ona me tjesi. Zna kroz sta prolazim i pripremila me je na ovo sto se upravo dogadja. Rekla mi je da je ovaj period najtezi i jeste. malo cemno odahnut kad Sami prohoda i ucvrsti hod. Sad mi je stalno na rukama.
I cijeli dan je nekakva vriska, tako da polako ludim :shock: