Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Malo sam zabrinuta...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Malo sam zabrinuta...

30 tj. sam trudna, jutros nakon mokrenja, kihnula sam i gace su mi opet bile mokre. Nije to nista cudno, dogada mi se to jos od prve trudnoce, al ovaj put sam osjetila kao da je nesto puklo. I sad mi cijeli dan nesto curi, pomalo, nisu to velike kolicine, al gace su mi konstantno mokre i vlazne. Sa Svenom sam imala visoko prsnuce vodenjaka pa otud moja zabrinutost...
    Nista me ne boli, beba je aktivna ko i uvijek al mene nesto kopka cijeli dan. Dajte me malo savjetujte ili utjesite....

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

vjerojatno nije ništa,ali da se smiriš odi do dr.,znam kako je to kad kopka crvić...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sad sam se sjetila, u ljekarnama postoje oni neki ulosci (mozda i nisu ulosci) koji detektiraju plodnu vodu? Ili sam pobrkala nesto, ta info mi stoji negdje u mozgu odavno...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam se sjetila, u ljekarnama postoje oni neki ulosci (mozda i nisu ulosci) koji detektiraju plodnu vodu? Ili sam pobrkala nesto, ta info mi stoji negdje u mozgu odavno...
    Postoje.
    Ako ti i dalje curka svaki čas, idi u bolnicu i provjeri, nema smisla nagađati.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja bih ipak otišla u bolnicu i provjerila, za svaki slučaj.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Postoje.
    Ako ti i dalje curka svaki čas, idi u bolnicu i provjeri, nema smisla nagađati.
    prijateljica u zadru je obišla sve ljekarne i svi su je uvjeravali da ih više nema u hr.
    ako netko ima info gdje se mogu nabaviti molim vas da mi javi pp-om ili ovdje.

koksy, nadam se da nije ništa ozbiljno

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da je ipak lazna uzbuna. Napravila sam dobar stari test s tetra pelenom, nosila ju sat vremena i nista nije curilo. Kad mi je sa Svenom bilo to visoko prsnuce vec u pola sata se namocila pa sam odmah isla u bolnicu. Jasno, ostat cu jos malo na oprezu. Ovo mi je prva panika u ovoj trudnoci ali znam da tek sad krece ono konstantno osluskivanje tijela.
    Beba je i dalje aktivna, a imam i baby watcher u slucaju da se smiri.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

ja nisam imala problema sa mjehurom al sam imala pojačan iscjedak pa sam dosta puta bila mokra pogotovo u jutro al je sve bilo ok, a isto sam se malo pribojala da nebi bilo u pitanju curenje plodne vode.
    nadam se da će sve biti ok.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne znam sto bi moglo biti, ali vjerujem da je sve o.k. i saljem ...bitno da se smirilo...

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

SAt vremena je malo za testiranje, naročito ako nisi mnogo menjala položaje.
    Možda bi ipak bilo pametno da odeš do dr.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    prijateljica u zadru je obišla sve ljekarne i svi su je uvjeravali da ih više nema u hr.
    ako netko ima info gdje se mogu nabaviti molim vas da mi javi pp-om ili ovdje.
    Radim popodne, provjerim pa javim.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ipak je sve ok!
    Danas mi nista nije curilo, beba je i dalje aktivna kako treba.
    Vjerovatno je bio pojacan iscjedak a zbog tog osjecaja "pucanja" ujutro ja sam mozda vidjela i vise nego sto je bilo.

Molim moderatorice da ne kljucaju temu jer nekako mislim da cu do poroda imat jos pokoju brigu il strah

Hvala vam svima na odgovorima

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

super koksy

ja sam ti došla napisati da se i meni jednom dogodilo ista situacija. samo što se meni dogodilo ujutro dok sam čekala u trudničkoj ambulanti. i tako čekam ja 4 sata a to curiiii. na kraju sam se javila sestri koja mi je dala neku tkaninu koju sam morala držat pola sata da vide koliko curi, i na kraju ispalo da je samo iscjedak...ja sam imala osjećaj da je poplava

nikad ni prije ni poslije nisam imala iscjedak, samo taj jedan jedini dan

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Radim popodne, provjerim pa javim.
    Zastupnik koji ih je prije koju godinu imao, više ih ne drži. Tako da ih nema za nabaviti.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Zastupnik koji ih je prije koju godinu imao, više ih ne drži. Tako da ih nema za nabaviti.
    Hvala na info! Nadam se da mi nece ni trebati tj. da me nece vise loviti panike zbog plodne vode. Da mi se nije prvi put to dogodilo sad mi nebi ni palo na pamet al stalno se tjesim da su vrlo male sanse da mi se visoko prsnuce dogodi dvaput...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Našla sam ih na eBayu, zovu se Al-sense.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala ti martina!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam neki dan u setnji isto osjetila odnednom mokrinu ali bio je samo pojacan iscjedak...
    vise mi se ne dogadja ono da mi pusta mjehur kad kihnem ko prije tako da bi me takvo nesto bas uspanicilo...
    doduse,da vidim krv e onda bi tek siznula....ufff....

u svakom slucaju,super sto je prestalo,nadam se da ce ti iduce curenje znaciti prsnuce vodenjaka,ali to tek tamo za 2mj...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

drage moje pozdrav svima..... imam jedno pitanje koje me muci svaki dan mozda mi vi uspijete pomoci....naime....trudna sam 12/3 pocela sam krvariti u 6tj trudnoće....trajalo je jedan dan....bila na pregledu sve ok....od tada je tjedan dana proslo da je iscjedak bio bezbojan...svaki dan sam imala smeđi iscjedak a sad vec tjedan dana krvavi ne jako...ali dovoljno da se brinem i da nisam mirna....bila sam kod dva doktora oda dva vele da je beba ok, hematom nemam, ne vide razlog zasto krvarim jer sve je ok... briseve mi nisu radili bas zbog tog iscjedka...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Što su ti dali od terapije? Trebala bi nešto piti za to. Kod mene je isto tako bilo u 7 tjednu krvarenje jedan dan a od onda smeđi icjedak skroz do 12 tjedna. Pila sam duphaston.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

i ja sam pila duphaston...al na zalost jucer imala spontani ...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

filipa,zao mi je....
    nadam se da si prosla bez kiretaze?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

na zalost......kiretaza.......
    ovo mi je vec drugi put, i mislim da nisam dovoljno jaka da sve to izdrzim.... a ljecnicima nije to nista ako nije treci spontani...onda tek poduzimaju neke mjere....tako su barem meni rekli.....

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koksy ja sam u pvoj T mislila više puta da je pplodna voda koliko su mi gaćice znale mokre biti i curiti...išla i na Hitnu jedanput i ispalo da je samo iscjedak 8proziran, vodenast, bez mirisa)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma filipa sigruna sam da ce kod tebe biti 3ca sreca!!!
    samo polako,daj si sad malo vremena da se odmoris i fizicki i psihicki,sad odradi sve te briseve pa da eventualno i bakterije eliminiras...
    gledaj na to ovako, vec si 2x u godini ostala trudna,dakle bez problema ces i 3ci put!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj filipa80 prvotno napisa Vidi poruku
    na zalost......kiretaza.......
    ovo mi je vec drugi put, i mislim da nisam dovoljno jaka da sve to izdrzim.... a ljecnicima nije to nista ako nije treci spontani...onda tek poduzimaju neke mjere....tako su barem meni rekli.....
    meni se kosa digne na glavi kad ovo čujem, iako je na žalost istina.
    dakle, trebaš žrtvovati troje djece da ti daju usranu uputnicu za nalaz koji košta 800 kn, sramota.
    drž se draga moja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •