Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Vene u trudnoći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja sam u 25-tom tjednu a oduvijek imam problema sa venama. Sad se to svakim danom pogorsava. Jutros mi je iznad potkoljenice se najvjerovatnije upalila vena (cvoruga koja boli) . Doktor za vene mi je dao kompresivne carape tj. nogavice koje mi nisu odobrili na HZZO i platila sam ih 512 kn. Mazem helpanom i rivanol obologe ali nista posebno da mi je bolje. Dugo sam lezala oko 4 mjseca jer sam krvarila ali nije bilo potrebno toliko lezanje no ginekolog u bolnici je inzistirao jer je to potpomognuta oplodnja. Na kolor dopleru su mi rekli da nema tromba ali da se moze pojaviti ako se nekrecem i od tada setam (od prije mjesec dana). No kazem svakim danom vidim nove vene, a stare se pogorsavaju. Specijalista za vene je rekao da pitam za detralex tablete svog ginekologa da li smijem piti u trudnoci,ali moj ginekolog to nezna i kaze da to treba specijalista znati a ne ona. I tako ja se mucim pogotovo na promjenu vremena. Pretpostavljam da cu ih operirati poslije poroda. Naravno tu su i hemeroidi neizbjezni, tj. sve je to povezano. Ako netko nesto zna za Detralex tablete da li se smiju piti u trudnoci,javite mi. Lijep pozdrav!

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Danna prvotno napisa Vidi poruku
    Ako netko nesto zna za Detralex tablete da li se smiju piti u trudnoci,javite mi. Lijep pozdrav!
    "Sigurnost uzimanja Detralexa tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča."

Ovo piše u mjerama opreza u uputama za Detralex.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •