-
Hm reći im da spavaju nebih jer sam vidla klinca koji do škole nije htio ići spavati niti je ikoga puštao da spava zbog takve priče :/
Ja imam koma iskustvo meni je tata umro kad je T. imao 4. g. , ono najgore je što smo uoči smrti imali konfliktne situacije , koje su djetetu bile koma jer je MT bio alkoholičar i agresivac, šta da kažem ja sam kojiput umirala od straha a ko zna kak je bilo mom malom T.
Kad je umro, vrlo iznenada, od srca, u krevatu, morali smo navratnanos odnijeti T. iz stana, svi smo bili koma,nismo htjeli da to tako pamti... no sveki mi je poslije pričala da se užasno plako jer je misli o da je MT nešto nama napravio...prošle su godine i nismo se niko o tome usudili pričati, a T. je cijelo vrijeme doživljavao smrt mog oca kao kaznu jer je bio zao prema meni :/
Ja sam imala -red light- u glavi, čim bi on krenuo na tu temu, palila se i ja sam polako koračala da nešto ne zbrljam...
KOMA No danas konačno iako T ima 8.g. lakše o tom pričamo iako on često zabrinuto gleda da li smo mi bolesni... i sl. a kada sam s N ležala u bolnici na održavanju bilo ga je koma gledati kako odrasta u starmaloga-valike žalosne oči pune očaja, koje su toliko jako patile.. a kolko je MM bio u komi nije mu to baš olakšao...
Hm a kada sam mu prodala priču kak ja još dugo neidem nikuda, dok se on oženi ... jednostavno danas viče da se on neće oženiti i da hoće biti dijete.. a Raj je daleko i neistraženo mjesto i nije ga vidio, pa još u izmaglici ne pali...
Tak da ni sama još neznam kak to djetetu približiti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma