Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: trebam bespl. program za usporedbu fajlova

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno trebam bespl. program za usporedbu fajlova

imala sam nekih problema s racunalom, imam backup na dva mjesta, buduci je popravak trajao skoro tri tjedna, radila sam dosta tog u medjuvremenu, a bojim se da sam neke stvari snimala na jednom mjestu, neke na drugom i sad bi mi dobro dosao program, ako postoji takav, i ako postoji takav - besplatan, koji usporedjuje sadrzaje mapa ili dokumente istog imena
    znam da se sve ovo moze napraviti pjeske uz nesto truda, ali nemam vremena, a i pretpostavljam da nisam jedina i da zbog ovakvih postoje takve aplikacije

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Total Commander, http://www.ghisler.com/
    To je shareware, može raditi besplatno dok god hoćeš ako ti ne smeta da svaki put na početku moraš kliknuti na jednu tipku
    Ima opciju za uspoređivanje datoteka, a i inače je nezamjenjiv i koristan. Kad naiđem na računalo koje ga nema imam osjećaj da mi fali jedna ruka ... toliko je super...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je OK Toucan, a koristim ga u sklopu portableapps okruženja - prilično hendi upravo za tornjat s jednog računala na drugo. Vidi http://portableapps.com/toucan
    Sve portableapps aplikacije znaju raditi same za sebe i ne treba instalirati platformu, ali ako ju instaliraš (zapravo ju ne instaliraš na računalo nego u folder koji možeš kopirati na key) onda se platforma pobrine za update.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i moj potpis za Total Commaneder..mi ga koristimo u uredu jer sve spremamo na 3 kompa....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •