Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Stalno razmišljam,i osluškujem tijelo...no postoji veliki ?

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno Stalno razmišljam,i osluškujem tijelo...no postoji veliki ?

Prošli tjedan,radila sam dva testa i bila su pozitivna,menstruacija kasni 5 dana,inače je redovita,sretna sam zbog bebice,no muči me što nemam nikakvih simptoma osim čestog odlaska na wc.Znam da će vam možda zvučati pomalo smiješno,s obzirom da mi je ovo treća trudnoća,no ništa ali ništa ne osjećam,a prsa koja su prije 10 dana bolila zadnjih dana,ništa baš ništa.Hm,neznam,imate li vi kakav savijet,za dr.mi je još prerano sada sam 4+2 tjedana.A razmišljam,i čak se pitam pa zar ni jedan simptomić...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

blago tebi

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa zapravo je super što nemaš simptoma, ne? I ja sam u početku samo češće išla na wc, bez ikakvih drugih simptoma, a par dana prije očekivane menstruacije su me bolila prsa, ko i tebe. Mučnine su doše kasnije, mislim oko 7-8 tjedana i sva sreća nije dugo trajalo.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i meni je glavni simptom uvijek bilo često mokrenje. A sad su mi i cice narasle i postale bolne. To e sve ok, čestitam ti na trudnoći!!

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja nisam imala nikakve simptome ni u jednoj od tri trudnoce.
    Ni mokrenje,ni grudi,ni apetit,ni umor,ni mucnine,ni specijalni prohtevi,ni emotivna osetljivost....nista.
    Eto

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa mozda je samo rano za simptome. Sa Svenom su me grudi pocele boljet tamo negdje oko 10. tjedna a sa ovim bebolincem sam 10 dana od zaceca znala da sam trudna jer su mi pocele i mucnine i cesto mokrenje i bolne grudi. Dosad mi je svaka trudnoca bila razlicita, mislim da je i kod tebe to stvar.
    Uzivaj, cestitam na trudnoci!

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

meni u se simptomi(povračanje,mučnine itd)pojavili u 7 tj.trudnoće i nestali negdje u 16tj!
    Posljednje uređivanje od anitak : 04.05.2011. at 08:05

buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam isto imala redovitu mengu i nisam imala nikakve simptome (osim predosjećaja) sve do 7.tj kad su počele strašne mučnine i nisu prestale sve do 16.tj. Tako da ako su ti testovi pozitivni, menga kasni (a inače je redovita) mislim da nema mjesta sumlji.

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala vam na iskustvima,ma baš sam si smješna,eto da nije treća trudnoća nego prva pa bih se pitala i pitala!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ni ja nisam imala nikakve simptome do 6tj, energije kao u priči, bila sva vesela kako mi je super a kad je u 6tj krenulo nije stalo, ispovraćala sam dušu i tako do 15tj svaki dan 2-3 puta. Uglavnom budi sretna da nemaš simptome i držim ti fige da ih ne imaš previše, barm ne mučnine.

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prva mi je trudnoća, danas 17+0, i još nisam imala apsolutno nijedan simptom trudnoće osim što trbuh raste .
    U početku sam zbog toga strašno brinula, a sada vidim da za to nisam imala razloga. Zato se opusti i uživaj !

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Prva mi je trudnoća, danas 17+0, i još nisam imala apsolutno nijedan simptom trudnoće osim što trbuh raste .
    U početku sam zbog toga strašno brinula, a sada vidim da za to nisam imala razloga. Zato se opusti i uživaj !
    Ja ovako oba puta .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Na potpomognutoj postoji topic o tome:
    http://forum.roda.hr/threads/22523-N...e-(kada-i-koji)

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj anitak prvotno napisa Vidi poruku
    meni u se simptomi(povračanje,mučnine itd)pojavili u 7 tj.trudnoće i nestali negdje u 16tj!
    I meni su se tako pojavili, a nestali malo ranije - u 14.tj. - hvala Bogu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •