Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: kako ojacati imunitet?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako ojacati imunitet?

S. je blijed, da ne kazem proziran
    ima podocnjake
    umoran je - ok, on je inace tip kojem i s 7,5 godina jako godi kad si po danu odspava (ko sad kad nema skole)
    i inace je mimoza sto se tice zdravlja

krvna slika mu je ok, sve vrijednosti unutar referentnih (neke su na granici, ali niti jedna preko), zeljezo ok, kontrolirali smo i secer u krvi i urinu jer jako puno pije, pogotovo slatkih napitaka tipa sok
    sve 5

kako da ga malo "podignem"? da li davati neke vitamine i koje?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ukucaj u pretražnik:

petrovićev med

vitamini

zelena magma

dosta se već pričalo o tome, nadam se da će ti pomoći.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nar, nar i samo nar.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    petrovićev med
    Potpisujem i preporučujem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne voli med ni u caju, a kamoli na zlici

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naša pedijatrica kaže da će onaj tko izumi nešto za podizanje imuniteta dobiti Nobelovu nagradu.
    Ja ipak Lei dajem vitamine - Infant Care od Twinlaba i još Echinaceu od ChildLife.
    Da je starija mislim da bi se prvo odlučila za Petrovićev med jer stvarno čujem sama dobra iskustva.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mima, ali zasto vitamine u kapsulama, a ne direkt iz prirode?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mima, Infant care je predviđen za bebe do 6 mjeseci, max. godinu dana, a za one veće Child life multivitamini, također u tekućem obliku.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ako ima uravnoteženu prehranu sa puno povrća i voća, uzimanje bilo kakvih čudesnih pripravaka je po meni bacanje para.

Moj prijedlog bi ti bio; sport i što više boravka na svježem zraku

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, bome mi nisu tako rekli u Twinlabovoj drogeriji. Rekla mi je tamo magistra da sad dajem ove a nakon toga multivitamine. Pa i u uputama piše da se djeci do godinu dana daje pola kapaljke, a starijoj cijela.

A zašto vitamini - pa, eto, napisala sam da niti sama ne vjerujem previše u sredstva za podizanje imuniteta, ali pošto mi je dijete sklono raznoraznim bolestima dišnog sustava a nesklono tome da puno jede ipak joj dajem vitamine, za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Zeleni med...savršena stvar, frendičin mali imao bronhijalnu astmu i nakon svih mogućih lijekova, kortikosteroida i inog spasio se s tim! Moja mama također, više ne koristi pumpicu nakon 2 godine bezuspješne borbe s astmom...
    I ne samo za to, dobar je za podizanje imunteta općenito...
    Može se naručit preo neta ili telefonom.
    travar Pero Antičević
    www.api-herba.netfirms.com

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Taj med ne mora uzeti na žlicu, otopiš ga u čaju ili soku....vjeruj mi prolazi!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala na savjetima :D
    danas sam kupila Petrovicev med
    prijateljica koja radi u ljekarni (tamo sam i kupila) mi ga je isto preporucila, kaze da imaju jako dobre povratne info. od ljudi koji ga koriste

Ako ima uravnoteženu prehranu sa puno povrća i voća, uzimanje bilo kakvih čudesnih pripravaka je po meni bacanje para.

Moj prijedlog bi ti bio; sport i što više boravka na svježem zraku
    u principu se slazem s ovim stavom
    samo: zimi definitivno premalo voca i povrca i boravka na svjezem :? gradskom zraku

kad se vrijeme proljepsa, provodimo puno vise vremena u prirodi

KolkeFo

Početno Petrovićev med... da,da,da

Moja iskustva su odlična. Naime, koristio sam taj med i sam dok sam bio mali i pripsujem mu najveće zasluge za izlječenje od kroničnog bronhtisa.

Priča dakle ima tradiciju od puno godina, a započeo ju je danas pokojni travar "Rade Petrović", a njegovu školu su uspješno pod njegovim imenom nastavili njegova kćerka i zet.

Ako se ne varam, moguće je sa nalazima otići tamo i u ugovorenom terminu dobiti mišljenje.

Med sada dajemo i našim blizancima, samo mi je nekako ukusniji nego što je bio prije.. sjećam se da sam ga ja kao klinac mrzio jer je bio jako neukusan, a mama me tjerala...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jucer smo probali Petrovicev med - ljudi moji, meni je taj okus grozan
    a jos je gore kad ga stavis u caj :shock:

rekla sam da je doktorica preporucila taj med, i da MORA pojesti jednu zlicicu dnevno, pa je na jedvice jade progutao, i odmah popio casu vode

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U idealnom bih se svijetu samo slozila s ovim. Medjutim, u ovom nasem nesavrsenom, ne slazem se.

Voce i povrce koje mi danas (nedovoljno) jedemo, vrlo je cesto tretirano barem jednom kemikalijom (cast izuzecima koji sve namirnice nabavljaju od eko proizvodjaca, a blago onima koji beru svoje voce i povrce bas onda kad im treba), skladisteno je i putovalo do nas na nacine koji sigurno umanjuju njegovu hranjivost i kolicinu zdravih sastojaka. Uz to, koliko djece jede bar dio povrca u svjezem, sirovom obliku? A koliko nas pravilno priprema povrce (i ostalu hranu), bas svaki put?
    I jos nesto, vecina nas zivi u poprilicno zagadjenim, gradskim podrucjima u kojima nam treba vise aktivnih zdravih sastojaka nego sto ih unosimo klopom.

Zato mislim da nadomjestanje dijela vitamina/minerala, i/ili koristenje pripravaka koji su poznati da podizu imunitet, nije nuzno bacanje para.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Okus Petrovićevog meda ovisi o osnovnoj 'sirovini' (tj. medu) koja je upotrijebljena.
    Prva tegla koju smo mi potrošili bila je Bože-me-sačuvaj okusa, dok je druga bila bolja.
    Stvar je u tome da oni koriste med dobiven od raznog peluda, ovisi o dobu godine kad ga uzmu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •