Večer svima..
Naime, u zadnjih tjedan dana bebač stalno plače navečer oko 8 sati, nikako ga se ne može smiriti...
Nije gladan (jer papa oko pola 8), i onda je prije nego je tako plakao, igrao se, gugatao, i okupali smo se oko pola 9, lijepo sredili, i papali još i zaspali, i spavali 5 sati u komadu, pa se probudili pa papali, i opet pajkili 3 sata i onda je već bilo jutro i novi dan.. i tako iznova..
Ali, eto u točno zadnjih 7 dana, on strašno plače nakon što popapa u pola 8, prije kupanja, kada ga se napokon smiri (s nošenjem, nunanjem, nudim mu ciku jer mislim da je još gladan, odbija i mlatara rukama po njoj) tada se okupa, i doslovno uživa u kupanju, miran je ko bubica u kadici i smije se dok ga kupam..
Ja u svojoj prehrani što se tiče mlijeka nisam ništa promjenila, tako da ne vjerujem da je do mlijeka, a mlijeka imam i uredno dojim na zahtjev...
Traži papati svakih 2.5-3 h.. i tako od početka svog malenog života.. Imao je jedan period kada je visio svaki sat na sisi, ali to sam pridodala skoku u razvoju, jer je to prošlo za dva dana..
Ovaj plač zvuči jako ružno (sada već kada plače mogu razlikovati zbog čega..) sav pocrveni i poplavi, te se ukipi... sam od sebe krene plakati.. a u sobi smo samo ja i on, ne svira radio, nije mobil uključen, nije u ljuljačci, već ležimo na krevetu, ja mu pričam on se smije, maše rukicama i nogicama... i odjednom urlik koji ne prestaje..
Dešava se uvijek navečer prije kupanja kao što sam rekla (uredno je podrignut naravno..) da li da to pridodam grčevima?, ili skoku u razvoju, ili kvrgi na ruci (reakcija na BCG)..
Stvarno mi je teško gledati dok tako plače, a i sama zbrajam u glavi šta se dogodilo u zadnjih 7 dana da se to tako dešava..
Ima li netko slično iskustvo, i kako ste se vi borili s ovime?
p.s. dosada grčeve nije imao, sada ima 45 dana