Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Zašto plače?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ako nakon plača uvijek ispusti vjetar ili podriguje, pitaj pedicu da ti preporuči probiotik, koliko ja znam dosta pomaže biogaia, ali ne znam kad se može počet is tim i da li je uopće potrebno.
    Još nešt odostaje bitno da se ti jako ne uznemiriš dok on plače jer onda to krene u začarani krug- ako si sigunr da je dobro,probaj malo guštat u plesanju ili gledati nešto zabavno i nezahtjevno na tv. Ponekad samo treba malo više vremena, a ako si samo u tom plaču čini se vječno, a zapravo je možda dvadesetak minuta ili sl. jednom ili par puta na dan što je ipak relativno izdrživo ako se i ti ne iscrpiš skupa s bebom

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ako nakon plača uvijek ispusti vjetar ili podriguje, pitaj pedicu da ti preporuči probiotik, koliko ja znam dosta pomaže biogaia, ali ne znam kad se može počet is tim i da li je uopće potrebno.
    Ne podriguje i ne ispušta vjetrove nakon plača...

Ne znam, evo danas je ujutro bio takav kao što sam opisala da je večerima, a sada navečer miran ko buba, zaspao oko 6, probudio se oko 8, malo smo papali, okupali se, i onda do kraja papali, sve prošlo u najboljem redu, bez plača.. i evo zaspao je prije 20tak minuta podrignut, mirišljav i miran...

ne znam, mjerila sam temperaturu, nema, uho probavala ne reagira, tj. ne boli ga, jer ne plače nit išta.. primjetila sam popodne da ima dosta sline u zubima, a imamo zametak zubića što se bijeli još od rođenja, možda to van izbija??

pratit ću, pa ću valjda dokučiti što je....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •