Dakle treba mi 80 kg šećera za sok od bazge pa me zanima gdje je najeftiniji. Ova cijena od 8 kg po kili mi je,a kako nisam pratila neke akcije do sada baš i ne znam kako se cijene kreću iako bi mi ušteda i jedne kune po kili dobro došala. Pucajte!
![]()
Dakle treba mi 80 kg šećera za sok od bazge pa me zanima gdje je najeftiniji. Ova cijena od 8 kg po kili mi je,a kako nisam pratila neke akcije do sada baš i ne znam kako se cijene kreću iako bi mi ušteda i jedne kune po kili dobro došala. Pucajte!
![]()
Obično za vrijeme berbe prodaju šećer u vrećama od 50 kila :D
Dakle prema mojim saznanjima u Osijeku je najeftiniji u Kanditovoj trgovini na Divlaltovoj 7kn,ako netko zna gdje ima povoljnije neka javi.
Nego, mene zanima kako ćete to sve popiti?![]()
Slovenija ti je daleko, ali isto je cijena značajno manja; možda Mađarska? Kako je u Srbiji? Bojim se da je u RH svugdje manje-više isto :/
evo info za RS, najjeftiniji šečer 100 dinara, dakle 7 kunića..
ak sam dobro konvertirala... ispravite me ako griješim
Posljednje uređivanje od andynoa : 04.05.2011. at 13:14
Pitaj u tvornici secera, IPK Tvornica secera Osijek d.o.o. -- google ne izbacuje da imaju stranicu ali mozes pronaci telefon.
Ne znam da li je tonaali ide oko 800 bazginih cvjetova i dobije se preko 100 l soka.
Inače šećer kupljen u Kanditovoj trgovini u Osijeku. Tnx svima na informacijama-baš se čudim što u Bosni i Mađarskoj nije jeftiniji.
Svuda je to više manje isto.
Ne znam,nadam se da nije istina ali dočuh informaciju da će uskoro kila biti 10 kn.
Lucas u BIH je 6 kuna, u Srbiji 7 kuna, ovo ostalo ne znam...
ja sam sad naručila da donesu iz BIH za bazgu isto![]()
Kasnim s receptom,evo ga:
SOK OD BAZGE
(za otprilike 15 l soka)
70-80 bazginih cvjetova prelije se sa 8 l vode,dodati 15 dkg limunske kiseline-treba odstajati 48 h (2-3 puta promiješati).Cijelu masu procijediti kroz gazu. U ocijeđeno dodati 8 kg šećera, sok od iscijeđena 5 limuna i 1 limun ekstrakt.Masu treba miješati dok se šećer ne rastopi,zatim dodati jednu malu vrećicu konzervansa.Naliti u boce.I to je to.
Inače ovaj vikend je u Konzumu akcija i šećer je 6,70 kn.
za one kojima još nije kasno, u Konzumu je akcija (ali ne znam do kad) 6,49kn.
Maksimalno 10 kg po računu
uf, vidim da sam fulala cijenu(kod spring piše prava
)
da, išla sam ja nadobudno oko 14h u superK po šećer na akciji a tamo prazne police...nema...kada sam se i ja rano sjetila.
ajde ako netko drugi ubode jeftiniji šećer negdje, neka javi.
Jučer u kauflandu sam ja kupila šećer 6.49 kn. a na vreće je skuplji (tako da nenasjednete,valja dobro preračunati).
Ja danas išla po limun za sok i nisam našla nigdje-sve rasprodano.Valjda ću sutra biti bolje sreće.
![]()