Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 73 od 73

Tema: ljubimci u kući i trudnoća

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da ljudi najviše vežu toxplasmu uz mačke jer nisu informirani i zato jer ih dosta ljudi ne voli jer vežu uz njih neka vjerovanja iz kamenog doba. i onda su im za sve mačke krive, a uopće ih ne poznaju.

živjele mace!
    ma meni su sve neke neinformirane trebe usput a da ih nitko nije ništa pitao davale savjete...zgražale se da imam mačku........kao neš će se desiti, a nemaju pojma o čemu pričaju........
    al glavno da ona to govori s trbuhom do zuba i cigaretom u čvaljama........
    Posljednje uređivanje od freya7 : 07.05.2011. at 21:41

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Imam 6 pasa - 3 mala (jako mala - 3 kg), 2 srednja 7 kg i nj. ovcara od 50 kg.
    Najmanji zive s nama u kuci - neki sa starcima neki s nama, ostatak je vani.
    Jedna kujica (od ovih malih) je invalidna, ima strganu kicmu na porodu i zivi u kolicima. Spava s nama u krevetu. Ja sam sad u 35 tt i nema spavanja dok moj trbuh nju ne pokrije. Beba me tuce do iznemoglosti dokle god malena nije sa svojim bolesnim nogicama (koje trzaju nesvjesno same od sebe) ispod trbuha.
    Kad ja navalim ovu trbusetinu na njene noge ona njega opali jedno 2-3 puta on njoj vrati i tad nastane MIR bozji. Inace nema spavanja jer beba po noci tako tuce da me budi. Kad joj se ona priblizi, tj kad se beba i ja na nju navalimo, svi spavaju snom pravednika

Inace kad nj. ovcar udje u kucu prvo mi polize trbuh, i tek onda ide van u daljnje istrazivanje
    Posljednje uređivanje od Tetka : 20.05.2011. at 16:29

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi imamo pinča, muškog 2 i pol godine. cijelu trudnoću je spavao sa mnom u krevetu. prvu noć kad je Nia došla kući sam ga ostavila kod mojih, međutim već drugu je spavao opet u svom stanu, u našem velikom zajedničkom krevetu gdje spavamo svi 4 samo što se sada više zavlači uz noge mm.
    ali čim ja sjednem a da Nia nije pored mene evo njega odmah na maženje.
    dijete mi je super zdravo, moja trudnoća bila super, tako da mislim da životinja u kući donosi samo sreću i veselje!
    da ne spominjem da je Nii Koko najveća zabava, sva treperi kad on krene trčati!

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi imamo 2 psa i oni su moja velika ljubav.
    Nemamo nikakvih problema,dapače naša Mia im se jako,jaakooo veseli!
    Najljepše su mi jutarnje šetnje,čim počnem vezati mei tai frajeri se postroje jer znaju da idemo svi zajedno van

U trudnoći su mi baš oni bili najveća utjeha kad me nešto mučilo,sjećam se kad mi nije bilo dobro,s koliko su strpljenja i ljubavi ležali uz mene. Svi su mi govorili da neće biti isto kad dobijem bebija i bili su u pravu,nije isto..bolje je!!!

je da puno više čistim ali to je mizerna cijena naspram onog što dobivamo svi zajedno...puno,puno životne radosti...kod nas je uvijek veselo!

p.s. al još ne mogu shvatiti jednu stvar. Dok sam bila trudna a pogotovo sad,često me netko od susjeda (mladih mama)pita "kak to funkcionira" ili "kaj ćete sa psima kad rodite"??? Ne kužim pitanje... u današnje doba...fakat mi nije jasno. Srećom da ima nas sa kućnim ljubimcima pa im djeca znaju kako izgleda pas jer njih se ne može otiči i pogledati u Zoo. Ne moramo svi imati pse i mace,ali čemu toliko čuđenje..E to mi nikad neće biti jasno. Odoh ja totalno OT

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

gumbek, to su mene redovito pitali kad sam zatrudnila, pa i kad sam rodila; što čete sad sa mačkom.

Tetka, baš me raznježilatvoja priča

bzara, tako i moja beba kad vidi mačku, samo što ne iskoči iz naručja od veselja!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

gumbek, ista stvar i kod nas, a što ćete sad s psom?! mislim kako što ću s psom, pa naravno da će ostati s nama! a još kad kažem da svi zajedno spavamo vidim svima šok na licu.
    slažem se ne moramo svi biti ljubitelji životinja, i ne moramo svi imati životinje u kući, ali zašto drugima djeliti savjete.
    no dobro, da ne odemo stvarno OT, život uz životinju je predivan
    Lotta moja Nia je najviše fascinirana Kokovim repom! kad ga vidi sva se izbezumi!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    Lotta moja Nia je najviše fascinirana Kokovim repom! kad ga vidi sva se izbezumi!
    Da, rep je, stalno ga gleda!!

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ja sam jedno vrijeme stalno vikala "ne diraj maci rep!" ))) Sada već zna pa nema frke.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Tetka prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna kujica (od ovih malih) je invalidna, ima strganu kicmu na porodu i zivi u kolicima. Spava s nama u krevetu.
    Preslatko, plemenito... beba će biti pravi pasoljubac

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj freya7 prvotno napisa Vidi poruku
    ma meni su sve neke neinformirane trebe usput a da ih nitko nije ništa pitao davale savjete...zgražale se da imam mačku........kao neš će se desiti, a nemaju pojma o čemu pričaju........
    al glavno da ona to govori s trbuhom do zuba i cigaretom u čvaljama........
    ponavljam, radije bih u kuću sa trudnicom pustila čistu i "održavanu" životinju nego prljave i zapuštene ljude (najviše zapuštene u glavi)...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čitam,cure,kako vam djeca pikiraju mačji rep..

Ja sam naime,zahvaljujući macinom repu prohodala!

Moji su roditelji živjeli u kući sa tatinim roditeljima+bilo je tu još i braće..
    Nitko,ali nitko živ nije smio taknuti mačku rep-ko je probao,bio je dobrano izgreben!
    A ja sam bila na putu da bi kao prohodala..i stalno sam gledala u njegov rep..i pokušavala ga dotaknuti..
    A on,mudrica,držao je rep kao antenu,stalno se okretao i kad bih ja napravila korak,on se malo pomaknuo..a ja sa rukom stalno prema njemu-da ga uhvatim za rep!

I tako se on izmicao,a ja sam hodala za njim..i prohodala..i bio je toliko dobar da me ipak nagradio nakon nekog vremena-dao bi mi da ga ulovim za rep!
    I nikada me nije taknuo,ogrebao,ništa!
    Naprosto je znao da ne smije,ne treba..i tako sam ja uz njega prohodala i ja sam bila jedina iz kuće koja ga je smijela uhvatit za rep!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mia super priča

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme Mia - potvrda da životinje itekako kuže i vole

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moj tata prije par dana kao najnormalniju stvar izjavio: "Sad kad zatrudnite, rješit ćete se pasa." Totalno me šokirao, pa ne govorimo o kuhinjskim krpama, naše male kujice su članovi obitelji, kakvo rješavanje?! Vjerujem da će naša djeca rasti zdravije i sretnije uz pse.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ValaMala - oprosti tati i pazi peseke
    naravno i sebe )))
    Posljednje uređivanje od The Margot : 21.05.2011. at 12:19

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma tata će biti super djed, a kad je s našim pasicama sav se raznježi, tako da ga ne shvaćam preozbiljno.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam odrasla sa njemačkim ovčarom, jahala je, vukla za rep, a nema što mu joj nisam radila i nikad nije ni najmanje otpora pružila. Životinje prema djeci imaju poseban odnos.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Samo da prijavim da mi sutra stize mica maca!!!!
    Bas se jako veselim ovoj cetveronoznoj prinovi,imat cu pravi training dok joj ne stigne prijateljica!

Samo se nadam da mi majcinski instinkti nece previse radit pa da nosam po kuci i nunam macu ko bebu,ha ha....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mi imamo cavaliera i macu i ribice. Cure ih obožavaju. Ne daj Bože da koja zacvili, pes je odmah tu, kad se on uznemiri eto ti mace te ga liže i tako to ide jedno s drugim. Oba puta kad sam ostala trudna nam se dr zgražala pas u kući, a onda još i mačka Ali svaki vlasnik najbolje poznaje svoje ljubimce, a za neopisat je kakav je odnos djece i njih. To je nezamjenjivo

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

Samo se nadam da mi majcinski instinkti nece previse radit pa da nosam po kuci i nunam macu ko bebu,ha ha....
    Jooj, moja maca je imala svoj prvi (i jedini) okot dok sa ja bila trudna. I inače volim životinje, ali tad su me pucale takve emocije da kad sam ta dva mačića morala nako tri mjeseca dati, plakala sam dva dana, nisam mogla sebi doći od puste tuge. Ipak je bilo previše da bebu dočekamo sa tri mačke i psom..., mada znam da nije nemoguće, ali eto, tako smo odlučili.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da prijavim da mi sutra stize mica maca!!!!
    Bas se jako veselim ovoj cetveronoznoj prinovi,imat cu pravi training dok joj ne stigne prijateljica!
    Ne znam otkud uzimate macu, ali neka je veterinar pregleda i bilo bi dobro odmah da utječete na vanjske i unutarnje nametnike. Idok traje trudnoća bilo bi dobro da joj netko drugi čisti pijesak(naravno, ako će nuždu vršiti u kući) ili makar ako nema tko drugi, bar to raditi s rukavicama i puno prati ruke.
    Vjerujem da vas čeka pravo veselje i uživanje!!!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

maine coon maca iz provjerene uzgajivacnice,bila vec na 2 pregleda u veterinara,cijepljena,ociscena od nametnika.....
    wc ce odrzavati dragi,kad on ode na brod ostajem ja s rukavicama i plivaseptom za dezinfekciju ruku

ajme stvarno jedva cekam malog cupavca!!!!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Trudna jos nisam, ali odradila sam TORCH prije par tjedana - nista od stecenog imuniteta (ali sam saznala da sam imuna na herpes simplex, whee!). Iako sam i prije ove macke bila u doticaju s drugima, nisam stekla gotovo nista antitijela. Nasa maca zivi s nama oko sedam mjeseci i naravno da ce ostati s nama. Ide redovno veterinaru, van izlazi samo povremeno, uvijek pod kontrolom i na uzici.

Nitko ziv se ne uzbudjuje oko toga (doktori i slicno) pa onda necu ni ja. Kutija s pijeskom ce vise nego vjerojatno ostati moja duznost.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •