Mi imamo psa već 11 godina,u stanu smo, spava s nama, živi kao kraljica(ide na šišanje i sređivanje češće nego mi ahaha), .Kad sma bila trudna pas je to osjetio i počeo je raditi neke stvari koje do tad nije radio-npr jesti bombone iz zdjelice na stolu, sve što je jestivo (ili mu se činilo jestivo) kad nas nije bilo je tamanio..Naravno da me ta promjena u ponašanju začudila i pitala sma uzgajivače kako će reagirati akd dođe beba, pa su rekli da pas osjeti moju promjenu hormona, osjeti naše raspoloženje, da se nešto sprema, događa i zato se tako ponaša jer traži svoje mjesto...i da će sve biti ok kad rodim...I naravno da je sve bilo i je savršeno. Npr nikad mu nije palo na pamet ući u N. krevetić koji je bio bez stranice i spojen s našim krevetom, a spavao je i spava s nama na krevetu, nikad nije plišance koji su dječji navlačio nego samo ono što je njegovo.Ono što i dalje radi je ostao proždrljivac, pa kad je mala nešto papala i dan danas hoda za njom i prosi...samo što se ona brzo naučila da mu ne daje i da hranu ne ostavlja na mjestima s kojih pas može pokupiti i pojesti. Mislim da je za N. pozitivno što odrasta uz kućnog ljubimca jer smo tako od malena izgradili pozitivan odnos prema životinjama.