eris prvotno napisa
Kad kreneš studirati, ne kažeš sebi(bar ja nisam): jao 35 ispita za položiti, pristupni, vježbe, kolokviji, diplomski, zaposlenje. Nego, moliš Boga da položiš prijemni i da te prime. Onda se nadaš da ćeš položiti prvi ispit i dat prvi uslov. Kad si na kraju razmišljaš o apsolventkom stažu i diplomskom. I ne gledaš stvari kroz novac. treba mi 70 hilajda eura da završim, već skromno, za početak, treba mi 700eura za upis i 800 za knjige. Malo pomalo. I tako otkrivaš stvari, sa draži i iščekivanjem. nešto slično je i sa djecom, polako, da uspijemo, a uspijeh se mjeri svaki dan ne na kraju 7. godine, ili 18. ili 25. Sve što je danas to je bitno, i loše i dobro, svemu sutra se radujemo. I super nam je. Sinoć je grmilo, i probudila sam se a svi kod nas, beba je iskočila iz krevetića, a dvoje velikih je došlo. Osjetih da mi je tijesno, a onda kad ih pogledah, osjetih kako mi je sve u stvari široko. Pa ja sam stvorena da spavam na dasci koja iviči moj krevet. To sam ja htjela. I ni za čiju "udobnost" se ne bih mijenjala.