Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: prava samohrane majke

Datum pristupanja
    May 2011

Početno prava samohrane majke

samohrana san majka 4 djece,,odnedavno,,najmanje mi ima 1 godinu a najstarije je krenilo u prvi razred,,zanima me ,s obzirom da san postanar kakva prava imam kao samohrani roditelj,,,,i kome mi se najbolje obratiti,,,unaprijed zahvalna ocajna majka,,,,,

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam u kojem gradu živiš, no u Zagrebu, koliko mi je poznato većina općina ima odjel za socijalnu zaštitu ( preko njih možeš dobiti i plaćanje podstanarstva i sl.)
    evo kopiram i ovo za Zagreb:
    Savjetovalište socijalne zaštite

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zaklada „Zajednički put” u okviru pružanja pomoći socijalne skrbi Grada Zagreba pružaju savjetodavnu pomoć korisnicima pomoći socijalne skrbi, udomiteljima, nezaposlenim osobama i drugim osobama u socijalnoj potrebi ili osobama koje su se našle u nepovoljnim okolonostima ili kriznim stanjima putem Savjetovališta socijalne zaštite.
    U okviru pružanja usluga savjetovanja pruža se savjetodavna pomoć iz područja socijalne skrbi, mirovinskog i zdravstvenog osiguranja, zapošljavanja i rehabilitacije, pravne problematike, obiteljskih odnosa, odgoja i obrazovanja te stručna pomoć udomiteljima, udomiteljskim obiteljima i potencijalnim udomiteljima. Usluge savjetovanja za sve korisnike su BESPLATNE.

Savjetovalište PRIVREMENO djeluje na lokaciji Lopatinečka 15 (prizemlje), Vrbani, prema sljedećem rasporedu:

Ponedjeljkom - socijalni radnik
    od 16,00 do 18,30 sati
    Utorkom - pravnik
    od 16,00 do 18,30 sati

Srijedom - stručna pomoć udomiteljima
    od 16,00 do 18,30 sati
    Četvrtkom - socijalni pedagog
    od 16,00 do 18,30 sati

Telefonsko savjetovanje
    PON, UTO, SRI i ČET
    od 16,00 do 18,30 sati

01/388 69 79