Znate kako vele, dobro sam se udala, kako sam se nadala

kako je moj sin najmlađi u razredu bojala sam se kako će se snaći s ostalom djecom koja su po godinu i više starija od njega ( rođen je 19.3.2004) , prošli smo i promjenu učiteljice usred školske godine( takav je život ), određene nesuglasice sa učiteljicom iz dnevnog boravka i tako .... Bilo je vatreno, ali bilo pa prošlo....

Napredovao je u smislu da je odgovoran, sam se brine o svojim stvarima i domaćim zadaćama, zbog moj posla je tjedan dana kod bake jer nemamo usklađene turnuse, pa mijenja kuću svakih 7 dana .....i polako ulazimo u finiš....

Sa učenjem i disciplinom nema problema. Naravno ima tu manjih ispada iz kolosjeka ,no to je sve očekivano i normalno.

Učiteljica je izvrsna i ima moju 100 postotnu podršku u svemu ( ok pred Markom , ja u sebi koji put zakolutam , no najvažnija lekcija koju sam čula od starijih kolegica da nikad ne kudim učiteljicu pred Markom )

Naučio je voziti bicikl, napokon ......, ali pertle nas još muče...Uredno piše ( ljevak ) i jako dobro računa

Ne bavi se nikakvim sportom ili dodatnom aktivnošću jer nemam logistiku navažanja, u 3 razredu će u glazbenu ( bar se nadam ....)

i ja kao prosvjetar sam zadovoljna, vrlodobar 4 ( za sveukupni dojam škole, učiteljici čista 5 ! )