-
Mi smo prošli 4 dana adaptacije u jaslicama, nije bio ukupno ni 5 sati u jaslicama, i već smo završili s temperaturom, gustim žutim šmrljikljima, a na bolovanju smo i ja i MM jer smo i mi odradili temperaturu i gadno povraćanje. I baš si zbrajam i oduzimam: "Naknada za bolovanje minus stambeni kredit i privatne jaslice" ili "Cijela plaća minus stambeni kredit i teta čuvalica". U svakom slučaju sam skoro na nuli, ali možda bi bar bio manje bolestan. Već razmišljam o teti čuvalici, a nismo ni adaptaciju prošli.
-
Tražila sam ovu temu da se malo pojadam, kad gle, i zadnji post je moj. Užas.
Dakle, ne mogu više... 5., 6. i 7. mj. smo bili bolesni (na godišnjem/bolovanju/ne išli u vrtić) ukupno 8 puta. Onda 8. mj. vrtić nije radio (izmjenjivali se na godišnjem) pa je bio zdrav.
Onda je došao 9. mj. Ukupno sam radila 8 dana. Ostalo privikavanje (na novi vrtić) i bolovanje.
U 10. mj. sam radila 2 dana.
U četvrtak je nakon 3 tjedna bolovanja opet krenuo u vrtić. (odrađivali smo 28. virozu (temp./nos), upalu uha...).
Četvrtak i petak dakle - ja na poslu, on u vrtiću.
Petak noć: povraćanje
Subota: povraćanje, proljev
Nedjelja: temperatura
Ne mogu više. Stalno je bolestan. Jadno dijete, ima napade kad vidi usisavač i onu cjevčicu, bilo koji lijek, toplomjer, samo bježi i viče "ne, ne, ne". A ja sam se isto više pogubila koje su kapi/otipina/čepić na redu. Ništa ne jede.
Nemamo baš puno izbora, trebaju nam dvije plaće, bake ne mogu, samo razmišljamo i prezbrajamo imamo li za tetu čuvalicu...
Znam da je tako, i da će to proći. Ali samo sam se došla jadati.
Samo mislim na dr. Richtera. U pravu je. Žena treba biti do 3. godine doma
. Ako ne i do škole
. Kad nemamo baku... a da, to je druga tema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma