-
Osoblje foruma
cure moje, grozno mi je :(
koma sam
evo nakon skoro 7 mjeseci uspješnog i prekrasnog dojenja, ja naišla na problem, ma dođe mi da se rasplačem..
pisala sam već na jednom topiku da imam soor. mažem se već 2 tjedna nistatinom, nakon par dana je bilo malo bolje (nije mi više boljelo dok je zara sisala), ali onda se počelo pogoršavati i sad je puno gore nego na početku. bradavice i areole su mi užasno crvene, ispucane, ljušte se, peče me, svrbi me, sve me više boli dok dojim... a onda je još i zara u zadnje vrijeme počela za vrijeme dojenja gristi desnima, razvlačiti bradavicu na sve strane, gnječiti ju rukama... malo mi se oporave tokom noći (jer zara prospava noć bez hranjenja), a onda kako se bliži večer i ona sve češće doji, bradavice postanu koma, kao da su prošle 3. svjetski rat, ma kakav rat, nuklearnu katastrofu
muči me par stvari: da li je zara sad možda u nekoj razigranoj fazi i zato mi mrcvari cice? i kako da to zaustavim? kad počne gristi i gnjaviti, izvadim joj bradavicu, kažem "ne, mamu boli" i posjednem ju, pa ako počne plakati, dam joj opet da jede i onda sve iz početka, a ako je sita - sve ok.
ali do sada mi nije metoda baš uspješna
da li i ona možda ima soor? nažalost, do sada njoj nisam davala kapi, jer nije imala bijelih naslaga, ali danas mi je palo na pamet da možda gnjavi bradavicu baš zato jer i nju možda peče u ustima (mislim, grozno, kako sve te stvari znam kad treba pomoći nekome drugome, a kad se meni desi, kao da sam mutava neznalica
). no eto, sad dok ovo pišem sam skužila i da već par dana ima malo crvenu guzu, a ja to do sad nisam povezala. ma dođe mi da lupim glavom u zid kak sam blesava....sutra definitivno kupujem nistatin kapi za nju i bez obzira je li kod nje soor ili nije, ja ću je mazati. samo mi treba savjet kako da joj to stavim u usta? na štapić za uši pa premazati usnu šupljinu ili kako?
i još nešto, koliko još da se mi liječimo s tim nistatinom, prije nego što se može zaključiti da od njega nema efekta pa da krenemo s nečim drugim? nemojte mi reći da pitam doktora, pedijatrica nije od neke pomoći
, a moja doktorica je em u bregani (pa moramo kombinirati da je MM slobodan u ono vrijeme kad ona radi da bi me mogao otfurati do bregane), em je ona stalno bolesna i često ne radi i nikako da iskombiniram da odem do nje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma