Citiraj Lira prvotno napisa Vidi poruku
Vesele me vaša iskustva.
Prošla sezona nam je bila grozna: upale uha, začepljenje eustahijeve cijevi (uz užasno pogoršanje sluha), uvijek pun nos, temperature svaka 2 tjedna...
Evo i sad, dva tjedna u vrtiću i već curi nosić.
Pokušat ćemo sa slanom sobom.
Koji je ritam tretmana?
Kako dogovoriš...

Mi smo uzeli 10 tretmana (svaki radni dan) s tim da još dobijemo 2 tretmana gratis jer je svaki šesti besplatan. Kasnije ćemo ići po potrebi, jednom tjedno ili jednom u 10 dana, kako budemo stizali.

Rekli su nam da nije nužno dolaziti svaki dan, ali da bi taj cijeli ciklus trebalo ipak napraviti u nekom kraćem vremenu. Nije greda ako se dolazi svaki drugi dan.

Inače, i ja sama osjetim da su mi sinusi sasvim prohodni i ok iako ne idem s njima svaki dan, nego mm i ja odemo na smjenu, kako stignemo.

Kod starijeg sina nema nekih drastičnih promjena ali zato se mlađi preporodio. Očito je i ovo individualno - nekome baš odgovara, drugome možda bude ko sveta voda... Nisam čula puno tuđih iskustava, a svoje ću zaokružiti tek za par tjedana kad vidim kako će se stvar odvijati dalje (moj mlađi ima alergijsku astmu i inače je zimi na kortikosteroidima). Baš se spremamo na kontrolu, pa ćemo čuti što će nam reći doktor (ne mislim spominjati slanu sobu, bar ne prije nego očita nalaze, baš da vidimo kako to izgleda).