Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: slana soba

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mali je od prošlog petka doma radi kašlja sa šlajmom i začepljenog nosa, dobio terapiju, popio sirupe, kapamo nos, izgledalo je oko četvrtka kao da se povlači (što je i doktorica rekla da bi se trebalo povuć- u utorak na kontroli) i krenuli smo petak i subotu u slanu sobu.
    sad primjetim na sebi da mi je nakon oba tretmana bar malo lakše disat (imam problema sa sinusima) al nemogu vjerovati da je već pomoglo?!

što se tiče njega, njemu je krenulo to sve iz nosa curiti van...ne onako da je slinavi,cendravo bolesni pa se to razvlači, nego baš ko da mu na momente sve te šmrkljiće neko otvori i onda napuše po jednu-dvije pune puncate maramice žuto -zelenog....
    napominjem nije imao temperaturu (osim taj prošli petak - prvi dan bolesti,znači prije 10ak dana)
    čisto je ok, veseli,zaigrani, neizgleda ko bolesno dijete - osim što se ponekad malo nakašlje kad mu se nakupi tog šlajma pa to iskašlje (falabogu sad zna sam i iskašljat i ispuhat nos)

sad, jel to stvarno već reakcija na slanu sobu il se prehlada vratila?
    ja mislim da je reakcija na slanu sobu, ne vodi mi ga se opet doktorici ak nema neke konkretne simptome bolesti jer svaki put prosjedimo po 3 sata u prepunoj čekaonici a ni meni trudnoj baš netreba da nešto još pokupim....

idemo i idući tjedan svaki dan u slanu sobu da se očistimo do kraja....
    Posljednje uređivanje od Lucas : 16.10.2011. at 13:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •