Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: slana soba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem temi i želim vam prenijeti nase iskustvo. Mladji je od svoje prve godine imao jako ceste bronhitise, jaki kasalj i tesko disanje. U godinu dana 3x je bio inhaliran i 10x na ventolinu, strasno nesto...spasila nas je slana soba. Isli smo 2x tjedno po 30min ako se dobro sjecam. Prva reakcija je bila jaci kasalj, ali nakon ukupnih redovitih 12 dolazaka on se preporodio. Danas ima 5 godina i unazad 3 godine niti jednom nije vise bio na ventolinu niti je imao bronhitis. Sada cu za mjesec dana cca i ja krenuti da probam izljeciti svoj nos. Rinitis, konstantno curenje nosa, kihanje...postalo je neizdrzivo.
    Posljednje uređivanje od mašnica : 17.03.2018. at 21:12

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temi i želim vam prenijeti nase iskustvo. Mladji je od svoje prve godine imao jako ceste bronhitise, jaki kasalj i tesko disanje. U godinu dana 3x je bio inhaliran i 10x na ventolinu, strasno nesto...spasila nas je slana soba. Isli smo 2x tjedno po 30min ako se dobro sjecam. Prva reakcija je bila jaci kasalj, ali nakon ukupnih redovitih 12 dolazaka on se preporodio. Danas ima 5 godina i unazad 3 godine niti jednom nije vise bio na ventolinu niti je imao bronhitis. Sada cu za mjesec dana cca i ja krenuti da probam izljeciti svoj nos. Rinitis, konstantno curenje nosa, kihanje...postalo je neizdrzivo.
    Sad ti je sezona ambrozije. Slana soba je odlična, imamo višegodišnje pozitivno iskustvo. Isto kao i jelena.O, i mi smo u periodu najveće frke išli svaki ili skoro svaki dan. Jednom je moj E. povratio nakon terapije, to je bilo sve puno šlajma, užas jedqn.... Sad mu je već dugo dobro, ali da se ukaže potreba, ponovio bi slanu sobu.

Još mi je nešto palo na pamer....Da se brže riješiš alergijskog rinitisa, uz slanu sobu dodaj još i ulje crnog kima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •