Malac od 11 mj ima upalu uha ... primjetila sam prije 5 dana da nešto čačka po uhu i nakon toga plaće. Bez temperature i ikakvih drugih simptoma ... odvezla ga pedijatrici "tek toliko" da vidimo . I zaista ; "uho je upaljeno "do krvavog"!! pa šta to znači? nije bilo nikakvog gnojnog iscjedka i sad ovo ... vrištao je na pregledu ko da ga kolju
... dobili smo almacin 3x5 ml dnevno , i maxitrol kapi .. e sad .. kad ja njemu pokušavam i pustim te kapi .. on toliko vrišti da je to nemogće
.. uopće mu nemogu pustiti ... pa mu onda stavim kad spava iako ga to onda probudi pa i onda vrišti.Inače je kroz dan relativno ok , malo nervozan , a naravno uheka se nesmiju ni dotaknuti.kapamo tek drugi dan. Ali ja imam dojam da je njemu unatoč antibiotiku sve gore i gore.uza sve naravno kapamo fiziološku u nos. E sad moja pitanja..
1) što mislite , koliko zaista treba da se uho izlječi .. danas je peti dan antibiotika i ja ne vidim nikakva poboljšanja ; dapače ... mislim da ga još više boli ...
2)kakva su vaša iskustva sa maxitrolom? jesu li normalna ta vrištanja?
3) nakon kojeg vremena bi djetetu trebalo biti bolje ? nismo dosad nikad imali tako jako upalu uha .. pa doista neznam...
4)jeli normalna tako jaka upala bez temperature ili smo samo pravovremeno reagirali , pa zato nije dobio ...
neznam ... luda sam već !!!!
molim moderatore da premjeste temu ako je na krivom mjestu ... hvala

!! pa šta to znači? nije bilo nikakvog gnojnog iscjedka i sad ovo ... vrištao je na pregledu ko da ga kolju
... dobili smo almacin 3x5 ml dnevno , i maxitrol kapi .. e sad .. kad ja njemu pokušavam i pustim te kapi .. on toliko vrišti da je to nemogće 
Odgovori s citatom