Drage rodice, imam problem sa svojom lijevom cikom koja je od poroda neuporedivo siromašnija mlijekom od desne...Imam bebu staru mjesec i pol dana, i njoj je uglavnom dovoljno pocicati ciku (desnu) za obrok...No, nakon lijeve obavezno traži i desnu...koju skoro isprazniZnam da je neophodno stavljati često kako bi se stimulirala produkcija mlijeka, i ja to činim...Stavljam ga čšće na lijevu cicu upravo iz tog razloga, no nema efekta...I dalje je malo mlijeka za obrok. Jel to tako mora biti, ili negdje nešto propuštam? Nekad strahujem hoću li u desnoj imati dovoljno mlijeka za idući podoj...
I još nešto...Na početku je papao svaka dva i pol, tri sata...na zahtjev. A sada (također na zahtjev) preko noći zna proći i po sedam, osam sati da ne traži...Kad primjetim po noći da se pokakio, ja mu promjenim pelenu...i ne razbudim! Ponudim ciku, naravno, neće jer duboko spava. Jel to normalno u ovoj dobi?Danju jede svaka 3-4 sata...nekad i 5. (oko 6-7 podoja u 24h)
Inače, rođen je s 3110gr, iz rodilišta izašao s 2900gr, a na prvoj kontroli s mjesec dana imao 4060gr...Ima nekoliko pokakanih pelena dnevno, i mnogo mokrih...Iako, ipak, u zadnje vrijeme nešto manje nego u prvih mjesec dana...Pa me strah da to nije jer prerijetko papa...?Evo, dok ovo pišem spava kao top...a jeo je prije 4 i pol sata?
Ovo mi je prva bebica, pa vas molim malo pomoći i podrškePuno hvala unaprijed!