Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Lijeva cika mnogo siromašnija?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

On mi uvijek ima više od 6 popišanih pelena...i to ako ne brojim minimalno, barem 3 slučaja dnevno kad se popiški...po meni taman kad mu čistu guzu počnem mazati kremicom Kaka sada jedno tri put dnevno. Kad je budan buni se i mlati do besvjesti rukicama i nogicama ako samo slučajno 5 min. nije u centru pažnje...Uglavnom radoznalo gleda oko sebe, prati okicama, rijetko plače...jedino kada ga muče vjetrovi (grčići). Što se tiče dojenja i dohrane...ni slučajno mu ne dajem nikakvu drugu tekućinu (samim tim ni bočicu), a dudicu sam mu jednom ponudila na početku...i odbio je
    Ovo je sve super i samo prati da tako bude i dalje.

Tako da ne, nismo tipično "uobročeni" nego mi on u zadnja tri-četiri dana jede kad i kako stigne i zatraži...
    Ovo je skroz OK, zapravo tako treba i biti. Ako je sve s bebom u redu, stvarno nema smisla opterećivati se duljinom, učestalošću podoja, vremenskim razmakom... što manje razmišljaj, ne sumnjaj, ne broji - adrenalin koji se luči pri svakoj negativnoj emociji blokira hormon oksitocin, koji je zadužen za otpuštanje mlijeka. Samo prati opće stanje bebe i da podoji budu učinkoviti. Ako prilikom jednog boravka na dojci svega nekoliko puta dobro povuče, već je to ok.

Dokle god se dojka stimulira, mlijeko neće presušiti, zato ne trebaš brinuti oko ove "slabije" dojke.
    Posljednje uređivanje od Linda : 11.05.2011. at 11:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •