Ovo je sve super i samo prati da tako bude i dalje.On mi uvijek ima više od 6 popišanih pelena...i to ako ne brojim minimalno, barem 3 slučaja dnevno kad se popiški...po meni taman kad mu čistu guzu počnem mazati kremicomKaka sada jedno tri put dnevno. Kad je budan buni se i mlati do besvjesti rukicama i nogicama ako samo slučajno 5 min. nije u centru pažnje...Uglavnom radoznalo gleda oko sebe, prati okicama, rijetko plače...jedino kada ga muče vjetrovi (grčići). Što se tiče dojenja i dohrane...ni slučajno mu ne dajem nikakvu drugu tekućinu (samim tim ni bočicu), a dudicu sam mu jednom ponudila na početku...i odbio je
Ovo je skroz OK, zapravo tako treba i biti. Ako je sve s bebom u redu, stvarno nema smisla opterećivati se duljinom, učestalošću podoja, vremenskim razmakom... što manje razmišljaj, ne sumnjaj, ne broji - adrenalin koji se luči pri svakoj negativnoj emociji blokira hormon oksitocin, koji je zadužen za otpuštanje mlijeka. Samo prati opće stanje bebe i da podoji budu učinkoviti. Ako prilikom jednog boravka na dojci svega nekoliko puta dobro povuče, već je to ok.Tako da ne, nismo tipično "uobročeni" nego mi on u zadnja tri-četiri dana jede kad i kako stigne i zatraži...
Dokle god se dojka stimulira, mlijeko neće presušiti, zato ne trebaš brinuti oko ove "slabije" dojke.