XXX
još deblji x
Eto moja sestrična je 2 puta zatrudnila preko pilula, i još 1 preko spirale.. a šta da na to kažemo??
Abys,
mislim da ovdje nitko ne pretjeruje, već imamo svi osjećaj da je girl5 jedna mlada osoba pogotovo zbog rečenice da ju je sram ići ginekologu...
Evo ti mog primjera, prije nego sam imala stabilnog dečka, uvijek sam kondom nosila u novčaniku (ko neko muško) možeš me nazvati promiskuitetnom ili ne znam šta, zaletilo mi se par puta na jednu noć, i doživjela sam, ajdemo bez, pa nećemo se više nikad vidjet.. ajde de molim te stavi ili ništa!!!.. pilule nisam pila nikada jer imam problema sa štitnjačom.. i eto našla stabilnog dečka, godina dana s kondomima, 2 godine bez, i op evo slučajne prirodne trudnoće.. i sada sam samohrana najsretnija majka na svijetu... (ne znam da li si me negdje već čitala, dogodilo mi se svašta u mom kratkom životu...) i nikako svoju trenutno situaciju ne bih poželjela nikome, tako da mislim da sve cure ovdje govore pravilno u vezi kontracepcije i kondoma.. najpametnije se zaštiti, jer doljni dio tijela je najosjetljivi, navučeš nešto na sebe i nikad se toga nečeš rješit u životu, kao ni E.coli koja ti je u tijelu i samo čeka da bukne...
NItko nije zabranio keks girl5, nego joj je samo dobronamjerno savjetovano što da napravi.. ipak mislim da cure kao i ja govore iz vlastitih iskustva, a ne o onome što su pokupile na cesti...
p.s. opaska za lijekove, svi lijekovi imaju nuspojave, zato postoje doktori koji će ih ordnirati, te ako se isti koriste pravilno do većih problema ne bi smjelo doći...svaki čovjek je indivudua za sebe, i ima svoju DNA, i zato za svaku terapiju se rade krvne pretrage... iz iskustva znam, ukoliko neki lijek ne odgovara, doktor ordinira drugi... ((zato je doktor..)

Odgovori s citatom