Da ne bi bilo zabune.
Girl5 bez obzira koju metodu kontracepcije odaberes, ovdje prvenstveno mislim na pilulu, ni u ludilu nikada, ali NIKADA ne pristaj na sex bez kondoma.
Nezeljena trudnoca u danasnje vrijeme je manje zlo od spolno prenosivih bolesti.

Koliko sam shvatila, prvi odnos planiras imati s iskusnim momkom (one fore da se on moze kontrolirati padaju u vodu cim prvi puta zakoluta ocima ) sto ukljucuje i prethodno seksualno iskustvo s tko zna koliko partnerica.
Dakle suma sumarum, bitni savjeti:

1. na pricu "ali ja te volim, ti si mi jedina, ne treba nam kondom" ne padaj ni u ludilu.
Ako je spreman izlagati te riziku budi sigurna da to njegovo "volim te" nije iskreno

2. recenicu "samo papci koriste kondom" mozes cuti i prihvatiti od svog muza, ali od decka NE.
Decko koji tu recenicu koristi da bi izbjegao kondom je IDIOT a ne cool frajer.

3. ako ti kaze "ako moram koristiti kondom onda nista od toga, zbogom" ti njemu takodjer reci zbogom koliko god tesko bilo.
Nemoj da te na racun emocija hvata na blef.
Nije jedini i budi uvjerena da je puno odgovornih i dobrih decki oko tebe samo ih nisi jos upoznala

I jos jednom, kondom nije samo kontracepcijsko sredstvo vec prvenstveno zastita od spolno prenosivih bolesti.
Nemoj se dati uvjeriti u to "ja sam zdrav" ili pasti na pricu "za koga ti mene smatras?!".

Donesi zrelu odluku sama, u ovakvim situacijama vjeruj samo sebi