Citiraj Abys prvotno napisa Vidi poruku
bas, neka stavi kondom, pije pilulu, stavi vrecu na glavu dok radi stoj na rukama i ne izlazi iz kuce, tek se onda moze pokeksat. A najbolje je ni da se ne keksa nikad. malo pretjerujete koliko klinaca ima koji nikad nisu kondom stavili jer zivimo u zemlji u kojoj ih je sram uci u ducan i kupiti, jer smo zatucani. Kad se to promijeni i svi se budu stitili kod keksanja bit ce sve bolje.
Koliko klinaca ima?
Neznam tocno, ali mogu ti navesti osobni primjer i neke primjere iz moje blizine.

Ja sam rodila sa 17 godina.
Zivot mi nije bio bajka, vise jedna jako tuzna prica lude tinejdzerice koja je razmisljala ovako kako si ti navela u gornjem citatu.
Pala sam na pricu svog bivseg "ja sam iskusan, mogu paziti" i postala teen mama.

Prije 18 mjeseci jedna moja poznanica je postala baka, kcer joj je podarila unuku sa jedva napunjenih 15 godina.
Voljela ga je, bili su luuudo zaljubljeni, a sada se jedva podnose.
Njih troje (baka, mama i beba) sada zive same, a ona se muci da zavrsi srednju skolu.

Ovih dana jos jedna djevojka od 15 godina treba roditi.
Ona je ostala trudna s starijim muskarcem koji ju je uvjeravao da im kondom nije potreban, pa valjda on zna sto radi.

Pametnome dosta.
U danasnje vrijeme je sve vise i vise teen trudnica bas zato sto prevladava misljenje da je kupovanje kondoma nesto cega se treba sramiti, da je koristenje kondoma samo za papke, a zaljubljene cure koje zele udovoljiti svojim deckima padaju na svakakve price.

Drustvo treba mjenjati da bi mogli promjeniti razmisljanje nasih mladih jer bili oni veliki ili mali oni rade ono sto cuju i vide