Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: prvi sp.odnos

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    (znate li da trebate napraviti i testove na trombofiliju prije upotrebe hormonalnog kontracepcijskog sredstva?)
    Pa to je upravo ono što sam ja rekla. Ne znam koji to ginekolozi propisuju hormonsku kontracepciju samo na lijepe oči, i još bolje, koje to pacijentice samo tako uzimaju takvu terapiju!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to je upravo ono što sam ja rekla. Ne znam koji to ginekolozi propisuju hormonsku kontracepciju samo na lijepe oči, i još bolje, koje to pacijentice samo tako uzimaju takvu terapiju!
    a ja nisam još čula za jednoga koji je poslao pacijenticu na pretrage. od svih mojih frendica iz 4 grada koje su koristile tablete niti jedna jedina nije obavila ama baš nikakva testiranja i to se smatra normalom, i kod pacijenata.

pa šta misliš da bi one 2 žene umrle od yasmina da ih je netko testirao?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a ja nisam još čula za jednoga koji je poslao pacijenticu na pretrage. od svih mojih frendica iz 4 grada koje su koristile tablete niti jedna jedina nije obavila ama baš nikakva testiranja i to se smatra normalom, i kod pacijenata.

da, i ja ih znam dosta, desetak! ja sam jedna od njih... grozota

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ne znam, možda ja stvarno živim u nekom totalno drugom svijetu. Ja sam jedno izvjesno vrijeme davno, davno pila kontracepcijske tablete. Dobro se sjećam da mi je moja ginekologica tada rekla da moram prije toga obaviti neke pretrage. Da budem iskrena, stvarno više ne znam što točno je bilo. Znam da sam bila u labosu i da su mi vadili krv. Tek kad sam joj donijela rezultate, propisala mi je kontracepciju.
    Posljednje uređivanje od ježić : 20.05.2011. at 19:46

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    koje pacijentice??? kakvo je to pitanje? evo odgovora: mozda mlade pacijentice, mlade cure koje vjeruju jednom doktoru sa fakultetom i visegodisnjom praksom i ne vide razloga sumnjati u tom trenutku kad im on samouvjereno i odrjesito kaze: " ove su jako lagane, nece vam nista biti od ovoga, slobodno pijte i ne slusajte kojekakve traceve.! eto koje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •