Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Za svjezi IVF optimalan broj je 15 jajnih stanica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

to je meni Lučinger stalno ponavljao 15 je optimum, kada sam 19 i 21 to je po njegovom mišljenju bilo previše stanica i moglo utjecati na to da ne dođe do trudnoće iako smo dobili dobre embrije

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    to je meni Lučinger stalno ponavljao 15 je optimum, kada sam 19 i 21 to je po njegovom mišljenju bilo previše stanica i moglo utjecati na to da ne dođe do trudnoće iako smo dobili dobre embrije
    Da, slično su i meni govorili, ako sam dobro zapamtila negdje 10-15 da je optimum (naravno, za mlade čitače koji možda misle da je to isto i kad se stanice smrznu ili bace), to podrazumijeva da se sve odmah oplode i transferiraju od tih oplođenih 2 najbolja embrija (a preostali, ako ih ima, zamrznu).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja 10-15 js mogu samo sanjati baš je loša statistika za nas low respondere.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja 10-15 js mogu samo sanjati baš je loša statistika za nas low respondere.
    Sve je to oduvijek poznato, ova info nije ništa novo. U IVF-u ipak brojke nisu sve, i po onom IVF success calculatoru s neta uzima se i u obzir s kojom brzinom je netko uspio, ako je bio uspjeh iz prve stimulacije, bez obzira na broj aspiriranih JS, predviđanje uspješnosti se diže, ako sam dobro shvatila. Opet, znam slučajeva super produktivnih jajnika, baš idealni broj, koji su se pretvorili u maratonce i ne znam jesu li uspjeli (tigy).

Znači, ipak sve cum grano salis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •