Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Zavjese - do kuda?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam kako to ide s grijanjem i zavjesama...doduše, vrlo su lagane i prozračne.
    Ako bih išla do poda, trebala bih nosač karniše dosta udaljiti od zida jer je radijator izbočeniji od proz.klupice, a onda mi se javlja problem garderobnog ormara koji je tik uz desni rub prozora pa zavjesa ne bi mogla ući između zida i početka ormara (jel me netko kuži? )
    zbog praktičnosti već si sama eliminirala ovu mogućnost

osobno ne volim kratke zavjese.
    kada je upaljeno grijanje ja razmaknem zavjese ili ih podignem nekim štosnim kvačicama za zavjese... iako mislim da zavjese ne bi trebale previše utjecati na kvalitetu grijanja (često se radijatori zatvaraju s kojekavnim pregradama pa mislim da im zavjese isto tako ne bi trebale smetati)

duge su mi ljepše; praktičnije: npr. zimi ako nešto sušim, a neko mi se pojavi na vratima samo navučem zavjese i šarene čarapice i gaćice nisu baš "na izvolte" ; prekrivaju radijatore koji s vremenom postanu ružni - npr. počne curiti na spojevima pa to postane smeđe ili se boja ljušti, a baš toga ljeta nisi imala volje niti vremena ili novaca za bojanje ...

a kratke biih možda stavila do klupčice, ili možda ipak do samoga radijatora...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 12.05.2011. at 16:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •