Evo dižem jednu staru temu koju ne mogu pronaći na pretražniku. dakle, mi smo ponovo bili u Areni (na Shakiri), i n. se ponovo osula, i to strašno, jednako kao i poslije Disneya na ledu prije 1.5 godinu.
ima još slučajeva??????
Evo dižem jednu staru temu koju ne mogu pronaći na pretražniku. dakle, mi smo ponovo bili u Areni (na Shakiri), i n. se ponovo osula, i to strašno, jednako kao i poslije Disneya na ledu prije 1.5 godinu.
ima još slučajeva??????
Na Shakiri sa djetetom?
Svaka čast...
Bili dva puta (Disney i dinosauri) i oba puta se osuo. Bez drugih simptoma prije ili poslije. Teško da je slučajnost. A od čega, nemam pojma. Nema drugih alergija.
Ja bih otišla kod liječnika po potvrdu (povijest bolesti) pa im poslala da ispitaju stanje. Poslala bih pismo i kopiju njima te svakako jedan ljubazan e-mail s mišljenjem i stanjem u Gradski zavod za javno zdravsto. Možda nešto znaju, a taje...
PS. I moja je bila nekoliko puta u Areni, i zadnje na Shakiri, ali nisam zamijetila ništa čudno.
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 12.05.2011. at 15:21
zvala sam zavod, nemaju pojma i, kažu, nitko im nije dojavio ništa slično
S javnim ustanovama valja pisanim putem razgovarati.
Na prigovore bi trebali reagirati i ispitati stanje.
ovo je strašno
ne mogu vjerovat![]()
Meni je sad kasno javljati se za bilo što. Prvi puta nisam mogla biti sigurna da je to zbog Arene. Tad smo bili kod dr, dala mu fenistil i prošlo za dan. A drugi put nisam nikud išla pa nemam nikakvih dokaza. Treći puta vjeroajtno neću ići tako skoro tamo. Zapravo nema šanse da idem bez velike sile.
al bilo je više ljudi s djecom koja su se osula nakon arene, na onoj prošloj temi..fakat bi ih trebalo malo povuć' za rukav
Moje starije dijete se isto osulo. Bio je na utakmici s tatom, ne znam više kojoj
evo našla sam nešto..tu se prvo javila forumašica mamaribice
http://forum.roda.hr/threads/47699-%...a-Zagreb/page4
Ovo je prva tema, ako se ne varam
http://forum.roda.hr/threads/54992-O...ghlight=disney
Moja smizla je isto bila na Shakiri, ali joj nije nista bilo.