Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Prve cipele - 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anđa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

[QUOTE=susmiga;1976093]mi imamo elefanten iz daichmana, mekane, savitljive, divne. preporučam. cijenu ne znam, jer smo ih dobili kao poklon.[/QUOTE
    I mi smo kupili elefanten, bile su 300 kn, ali su imali popust pa su koštale 230 kn. Mekane, savitljive! Ali sam opet dobila prigovor u vrtiću da to nije cipela za hodanje i da mora biti čvrst potplat i to na roditeljskom pred svima. Nisam htjela ulaziti u preduboke rasprave, ali planiram otići na razgovor i izložiti svoje stavove.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE=Anđa;1978966]
    Citiraj susmiga prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo elefanten iz daichmana, mekane, savitljive, divne. preporučam. cijenu ne znam, jer smo ih dobili kao poklon.[/QUOTE
    I mi smo kupili elefanten, bile su 300 kn, ali su imali popust pa su koštale 230 kn. Mekane, savitljive! Ali sam opet dobila prigovor u vrtiću da to nije cipela za hodanje i da mora biti čvrst potplat i to na roditeljskom pred svima. Nisam htjela ulaziti u preduboke rasprave, ali planiram otići na razgovor i izložiti svoje stavove.
    To bi bilo to http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...21157100000571, jelda!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •