Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Prve cipele - 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

djeca vježbači su skroz druga kategorija i naravno da ćete za njih slušati što vam kažu specijalisti. tako je i moja najstarija kćer, inače hipotona, nosila čvrste tvrđe cipele.
    ali za djecu bez motoričkih poteškoća potrebne su mekane cipele savitljivog đona i bez anatomskog uloška.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    djeca vježbači su skroz druga kategorija i naravno da ćete za njih slušati što vam kažu specijalisti. tako je i moja najstarija kćer, inače hipotona, nosila čvrste tvrđe cipele.
    ali za djecu bez motoričkih poteškoća potrebne su mekane cipele savitljivog đona i bez anatomskog uloška.
    Lutonjica čini mi se da sam negdje već naišla da si napisala da se za prve cipelice ne uzimaju one s anatomskim uloskom.
    Mi smo u potrazi za prvim cieplicama. Malac ima 8 i pol mjeseci. Dize se na noge i "hoda" uz namještaj. Hoda je pod navodnicima jer nije to po meni hod nego onako ide, pomiče se. Prstici su mu još malo sklupčani čini mi se. Do sada smo nosili (i nosimo) mišulice od Minigreeny. za one kojima to treba samo info da su sjajne. Fine, mekane, od prave kože i još k tome hrvatski proizvod!

Dok trazim odgovore zasto ne anatomski ulozak mozeš mi ti reci zasto je tako? i koje bi cipelice preporučili za te prve korake?
    Hvala puno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •