Kada se za to pokaze potreba. A to ce u pravilu biti prije nego sto prohoda, odnosno kada pocne stajati na nogama, a ti ga ne zmozes pustiti da stoji negdje bosonogo.
Ne znam kako tocno iz Valeka dolaze u Rijeku, ali cini mi se da to bude svakih 3-4 mjeseca. U svakom slucaju treba ih kontaktirati i to provjeriti.
Tako nekako. Taj anatomski ulozak u biti ima samo povisen svod. Ali oni prilikom uzimanja mjere pogledaju nogicu i na osnovi toga izrade cipelicu ukljucujuci i ulozak. Tako da mislim da je cak i izrada tog ulozka individualna.
Da je najbolje hodati bos po zemlji oko toga nemam ni ja nikakve dileme. Ali nisam u to sasvim sigurna kada je u pitanju hodanje po laminatu ili u krajnjem slucaju po betonu recimo.
Ono sto mogu jos reci da se meni nikako nisu svidjele recimo Ciciban cipele. Pretvrde i prekrute su za moj pojam, a i kada sam ih probala obuti malenoj u njima je hodala kao robot. Dok su mi Elefanten bile super. To sto je dijete u njima lelujalo, spoticalo se i padalo pripisivala sam djetetu kao takvom koje vise leti po zraku nego sto hoda po zemlji. Medjutim, sada kada vidim koliko puno ljepse i stabilnije hoda u ovim Valekovim cipelicama ne mogu, a da ne mislim kako dobre cipele takodjer imaju svoju ulogu u hodanju, odnosno prohodavanju.
I, da, ono sto htjedoh zapravo reci spominjuci Ciciban je da Valekove cipele u usporedbi s njima nisu uopce krute i djeluju jako udobne.