Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
A kada se u biti kupuju prve cipele, jel tek kad prohoda ili ?
Aurora i jel znaš koliko često dolaze u Rijeku mjeriti stopala djeci?
Kada se za to pokaze potreba. A to ce u pravilu biti prije nego sto prohoda, odnosno kada pocne stajati na nogama, a ti ga ne zmozes pustiti da stoji negdje bosonogo.

Ne znam kako tocno iz Valeka dolaze u Rijeku, ali cini mi se da to bude svakih 3-4 mjeseca. U svakom slucaju treba ih kontaktirati i to provjeriti.

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
Znači te Valek cipele ako nemaš neke posebne indikacije rade sa anatomskim uloškom ako sam dobro shvatila? Vi imate takve?
Tako nekako. Taj anatomski ulozak u biti ima samo povisen svod. Ali oni prilikom uzimanja mjere pogledaju nogicu i na osnovi toga izrade cipelicu ukljucujuci i ulozak. Tako da mislim da je cak i izrada tog ulozka individualna.

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
Ja svakako mislim da je najzdravije da budu bosi.
Da je najbolje hodati bos po zemlji oko toga nemam ni ja nikakve dileme. Ali nisam u to sasvim sigurna kada je u pitanju hodanje po laminatu ili u krajnjem slucaju po betonu recimo.

Ono sto mogu jos reci da se meni nikako nisu svidjele recimo Ciciban cipele. Pretvrde i prekrute su za moj pojam, a i kada sam ih probala obuti malenoj u njima je hodala kao robot. Dok su mi Elefanten bile super. To sto je dijete u njima lelujalo, spoticalo se i padalo pripisivala sam djetetu kao takvom koje vise leti po zraku nego sto hoda po zemlji. Medjutim, sada kada vidim koliko puno ljepse i stabilnije hoda u ovim Valekovim cipelicama ne mogu, a da ne mislim kako dobre cipele takodjer imaju svoju ulogu u hodanju, odnosno prohodavanju.

I, da, ono sto htjedoh zapravo reci spominjuci Ciciban je da Valekove cipele u usporedbi s njima nisu uopce krute i djeluju jako udobne.