Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Nemam vremena za štrikanje. Osim toga, zatrpali su nas sa pletenim šlapicama sa svih strana.
Podijelila sam link jer su mi ove baš lijepe.
Beti, dolje je ovčja koža, a gore čista vuna. Kad sam bila u Mulleru vidjela sam da klupko debele kvalitetne vune košta preko 60 kn. Ne znam ide li za par šlapica cijelo klupko vune.
Kad odeš u HRVATSKU tvornicu Unitas, koja ima tvornički dućan, ne košta toliko kao u Muelleru.

A potpisujem Beti da je 43 USD katastrofalno previše. Ja sam pomislila da je zbog đona (kožnog) ali nije, to je nekakva usr*** felpa dolje - skliže se.

A što se vremena tiče, kad bi svi mi manje surfali a više radili, više bi bilo i vremena. Ovo nije kritika tebi nego isto i meni. Internet je pošast. Uostalom, lijepo je Beti rekla - ne moraš sama napraviti. Naručiš od nekoga da ti napravi baš ono što želiš. Ove koje si linkala napravljene su od debele niti i to je stvarno brzo gotovo. U subotu sam na provincijskom placu vidjela heklane papuče, žena za njih traži istu cifru (čak i manje) u kunama - 40 do 60, ovisno koliko su jednostavne ili manje jednostavne.