-
Baker cyst
Molila bih vas za pomoć ako je netko imao ovu dijagnozu. naime dijagnosticirana nam je (djetetu 6god) cista. to je cista u zakoljenju odnosno stražnjem dijelu koljena. doktor je rekao da neće ništa poduzimati dok dijete ne boli i može se normalno kretati.a i navodno postoji velika mogućnost da se povuče,ukoliko počne rasti ili boljeti dogovorit ćemo se za operaciju.
meni je i sama pomisao na cistu
. molim vas za savjet kako dalje da li punktirati iako će se vrlo vjerojatno vratiti. da li pustiti kako je i pratiti.operacija.????
naravno da ćemo potražiti i druga mišljenja ,ali jednostavno rečeno bojim se što i kako dalje.
-
moja kumica lora je operirala tu cistu. ako želiš info. dam ti broj mobitela. lorina mama nije na forumu a ja ne znam ništa o tome.
-
nisam se mogla ranije javiti... ovako ako nam bude potrebna operacija ja ću ti se javiti da dobijem malo više informacija. hvala Ariana. a za sada sam kontaktirala još jednog dr. pa čekam njegovo mišljenje i tražit ću MR svakako. u među vremenu svaka informacija je dobro došla....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma