Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Baker cyst

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Baker cyst

Molila bih vas za pomoć ako je netko imao ovu dijagnozu. naime dijagnosticirana nam je (djetetu 6god) cista. to je cista u zakoljenju odnosno stražnjem dijelu koljena. doktor je rekao da neće ništa poduzimati dok dijete ne boli i može se normalno kretati.a i navodno postoji velika mogućnost da se povuče,ukoliko počne rasti ili boljeti dogovorit ćemo se za operaciju.
    meni je i sama pomisao na cistu . molim vas za savjet kako dalje da li punktirati iako će se vrlo vjerojatno vratiti. da li pustiti kako je i pratiti.operacija.????
    naravno da ćemo potražiti i druga mišljenja ,ali jednostavno rečeno bojim se što i kako dalje.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

moja kumica lora je operirala tu cistu. ako želiš info. dam ti broj mobitela. lorina mama nije na forumu a ja ne znam ništa o tome.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nisam se mogla ranije javiti... ovako ako nam bude potrebna operacija ja ću ti se javiti da dobijem malo više informacija. hvala Ariana. a za sada sam kontaktirala još jednog dr. pa čekam njegovo mišljenje i tražit ću MR svakako. u među vremenu svaka informacija je dobro došla....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •