Već 14 godina se borim s migrenom, nekada je bolje, nekada je lošije. Trenutno je situacija takva da duplo više dana u godini imam glavobolju nego je nemam, a najdulje je bila prije godinu dana i trajala 2 mj bez prestanka. S obzirom da sve pretrage, doktori i ostalo što sam prošla u tih 14 godina, a pogotovo u zadnjih godinu dana, ne daju nikakve rezultate. Srećom je MR glave, vrata i orbita bila OK, jedino su sinusi problematični, ali to sam znala i prije ( operirala s cca 12 godina ciste na lijevom max sinusu tako da taj ni nemam, dok je trenutno na drugom otkriven polip-i). Malo je jedna stražnja vratna žila sužena, ali mi je rečeno da to ne bi smjelo stvarati probleme. Glavobolje su i migrenskog i tenzijskog tipa, mješovite i dr ne zna čega da se prije primi. Dobila sam neke lijekove koje sam trebala piti, ali mi je od njih ubrzano tuklo srce i sva bi se tresla pa sam ih prestala piti. Bila sam i na psiho-testiranju, te nakon toga kod psihijatrice koja je rekla da kod nje nemam što tražiti, jedino da pokušam uz lijek za glavobolju uzeti i Normabel ( odnosno nešto drugo jer ja od Normabela 2 mg spavam tjedan dana).
Dakle jedino mi preostaje okrenuti se drugim načinima. Neurooftamolog me je pitao što ne odem na akupunkturu ili kod homeopata ( napokom pametan čovjek koji me ne bi kljukao ljekovima) i sada me zanimaju iskustva. Kamo? Kod koga? Da li je netk tako riješio bar nešto što se tiče problema s glavoboljama, vrtoglavicom ( ne zna se uzrok- možda je nizak tlak, vratna kralježnica, slaba cirkulacija, a možda su u šumi ili u bunaru tko će ga znati ). Dosta mi je života sa svakodnevnim glavoboljama, vrtoglavicama, šumovima i zujanjem u ušima ( prati me već 5 godina bez prestanka) i sličnoga.
Dajte savjetujte, podijelite iskustva i sl. Do sada sam se na mednim preparatima Dr. Petrovića uvjerila da je prirodna medicina u svakom slučaju bolja od konv. i ljekova i spremna sam pokušati nešto drugo jer sam već očajna.

Odgovori s citatom
od kontarcep.pilula bi mi trajala mjesecima..eto ako ih pijes....tkd.to sto kazes za vrat i prokrvljenost zila-imam isti problem i moj dr je reko da to sto mi tu nije normalan protok krvi moze utjecat na prokrvljenost mozga i dovest do migrene...uglavnom najbolji savjest koji sam dobila je voditi dnevnik migrena-sve-od jela ,spavanja ,promjena temp....znam,nitko nema vremena za to-ja sam imala srecu nesreci sta sam bila dijete od 3 god kad su poceli pa je mama to sve zapazala,ko bi se sobom toliko bavio
ali već se par godina tretiram raznoraznim biljnim pripravcima, pijem čajeve, vitamine, svaki dan jedem luk, naranče..prehrana je jako bitna, a nažalost i dodaci prehrani jer hrana nije više šta je bila..u zadnje vrijeme sam otkrila preparate za koje se čini da doista ciljano djeluju..meni su glavobolje nestale, a i alergija sam se rješila skroz, a prija u proljeće nisam mogla izaći u prirodu..ne smijem ovdje reklamirati, ali možete mi poslat PM