Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Majice za dojenje - koje su najbolje?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Majice za dojenje - koje su najbolje?

Zanima me kakve majice za dojenje koristite (ako ih koristite) i koje su vam najbolje. I zašto, ako moze i slika.
    Trazim idealni kroj... a čini mi se da je to ko potraga za Svetim Gralom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eh, propustih napisati da sam kupila majicu u C&A, nisam ju još isprobala, jer se pere.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni ovo prvi glas da postoje majice za dojenje
    sad gledam linkove, to je super stvar, šteta da nisam znala za njih kad je trebalo.
    nisam pomogla, al sam bar podigla topik

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja nosim obične potkošulje sa rastegljivim bretelama
    al' ja nisam reprezentativan uzorak, jer ni sad kad dojim ne popunjavam pristojnu B korpicu

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nosim i ja te potkošulje ispod majice, al baš želim ove za dojenje. Kad natezem te potkosulje sva se raskupusim, još moram i sisu pridržavati dok sisa, na opće seosko veselje.
    A te potkošulje, kad uzmem pamučnu, bretele se raspadnu dok si reko keks, a one od mikrofibre ne mogu naci dovoljno velike. Zapravo, taman su mi i onda ih jedva natezagnem do ispod sise.
    Evo još jedno pitanje, gdej ima potkošulja od mikrofibre veličine XL ili XXL?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja nikada nisam koristila majice za dojenje

ja sam koristila jako dekoltirane majice i haljine, sve pamučno s malo nečeg rastezljivog. ušla bih u kabinu dućana i vidjela može li se izvaditi sisa. čak sam imala jednu zimsku haljinu s visoko rol-kragnom u kojoj se dalo to izvesti.

inače, od kada sam rodila prvo dijete uvijek oko vrata nosim pamučne marame u svakakvim bojama - kad bi mi mlijeko počelo letjeti jer je dijete pustilo sisati, ja bih samo pokrila sisu. i kad su one gluposti sa pljuvanjem i ponovnim hvatanjem, pa natezanje ručicama

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Suncemužarko, želim da mi se jave i one koje su koristile majice za dojenje, a ne samo ove s polovičnim rjšenjima ko što sam i sama...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja nosim devićeve potkošulje, imaju široke naramenice i ne raskupusare se, inače često znam obući prek sebe i nekaj na kopčanje, pa se uopće ne skuži da mali cica ispod.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam uvijek koristila obicnu potkosulju, malo rastezljiviju, mikrofibru (najcesce iz tre orsi ili modianinu)
    lazem, imala sam dvije dobre majice za dojenje, ali koristila sam ih kao i obicne (prodajem ih na burzi - mozda bi ti tribala napisat da su bile genijalne )
    ono, majica na spaline, pa se moze otkopcat naramenica, da sad ne linkam svoj topic
    dignem gornju majicu, spustim donju i voila!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kakvo pojačanje imaju te potkošulje iznutra? Jel se moze i grudnjak tute ugurat ? Ne mogu bez grudnjaka, nema mi sta pridrzavat... jastučiće za mlijeko...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nemam pojma gdje ih možeš naći, ja uredno stajem u Bugatti potkošulje veličine XL (oni nemaju XXL) pamučne su sa 5% elastina i u extreme intimo potkošulje veličine 44 - one su duže i mnogo rastegljivije jer imaju 8% elastina, ali, na žalost nisu potpuno pamučne
    imam i neke Liscine, i one se dosta rastežu, ali ne znam koji su model, ni koje su veličine

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moje majice su najbolje
    Ispod sam sa prvim nosila potkošulje od mikrofibre jer se one ne izobliče zbog povlačenja sa cice....prije 2. poroda otkrila sam tummy tubes koji mogu služiti trudnici da pokrije trbuh pred kraj kad je većina majica kratka a i dojiljama.

To je komad rastezljivog čvršćeg materijala koji ide od ispod cica do bokova..kad malac želi dojiti podignem svoju majicu, dam mu cicu, trbuh i leđa se ne vide a po zimi mi nije hladno i još me ljepo malo stisne
    nekad ih nosim i preko cica ispod majica i haljina sa dubljim dekolteom

Ovo vjerojatno nije problem ni sašiti...

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja volim neke Motherwear-ove. Imala sam ih dosta, sad sam ostala na tri omiljene. A nosit ću ih i kasnije jer se ni ne kuži da su za dojenje.
    Njihovi su mi izrezi praktičniji od HM-ovih.
    http://www.motherwear.com/ pogledaj si tu, ima raznih modela, i kojekakvih varijanti izreza za dojenje.
    Jedino su neki modeli u živo dosta veći (ja kupila M pa sam "plivala" u njima), a neki se u pranju dosta skupe.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvo pojačanje imaju te potkošulje iznutra? Jel se moze i grudnjak tute ugurat ? Ne mogu bez grudnjaka, nema mi sta pridrzavat... jastučiće za mlijeko...

ako pitas za ove moje, mislim da moze, to je pojas tkanine u visini prsiju, jer se ne sjecam da sam ja ikud mrdla bez grudnjaka, zbog tezine... jastucica
    ali onda imas tri sloja tkanine na prsima, ne znam je li ti to bas napeto ljeti
    Posljednje uređivanje od summer : 13.05.2011. at 15:16

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Potkosulje za dojenje koristim od H&M imam ih valjda vec 10ak. Super su mi, nosim ih uvijek osim na poslu ili vjezbanju.
    Majice za dojenje sam neko vrijeme nosila (isto h&m) ali kroz tu rupu tesko cica izadje, tek mozda aureola, pa mi bas nije prakticno. Prije mozda vec 2 god sam pocela prakticirati metodu od ovce_i_janjad... znaci majice na preklop, a ispod potkosulju na dojenje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovaj tummy tube je možda i dobra stvar za pokriti guzicu kada izviri iz traperica dok klečiš nad dvogodišnjakom koji cirkusira nasred pješačkog prijelaza?!

marta će to sašiti lijevom nogom

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja nisam nosila majice za dojenje, samo sam pazila da majica ima prilično rastezljiv ovratnik a ga mogu natezat kako mi paše

ali sam često nosila potkošulje za dojenje. mislim da su slične ko summer. od mikrofibre, dosta širokih naramenica koje se mogu otkopčati (zato dobro drže i velike sise a ne izoblće se jer ih ne natežeš)
    ispod tog gornjeg sloja (koji se otkopčava) ima još jedan sloj tkanine koji ima funkciju grudnjaka (ko oni mekani grudnjaci od mikorfibre). ispod se može nositi i običan grudnjak, bez beda

meni su te potkošulje bile genijalne, ali samo zimi. ljeti je u njima pakao. vruće, znojiš se...ma užas. ako se mene pita, nikako nisu za sad ili još gore za ljeto

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Potkosulje za dojenje koristim od H&M imam ih valjda vec 10ak. Super su mi, nosim ih uvijek osim na poslu ili vjezbanju.
    Majice za dojenje sam neko vrijeme nosila (isto h&m) ali kroz tu rupu tesko cica izadje, tek mozda aureola, pa mi bas nije prakticno. Prije mozda vec 2 god sam pocela prakticirati metodu od ovce_i_janjad... znaci majice na preklop, a ispod potkosulju na dojenje
    nije bila riječ o majicama na preklop, mada sam imala i dvije kao trenirkaste zimske koje su imale onaj dio do ispod cica na preklop, nego najobičnije majice s dubokim *u* izrezom

još uvijek takve nosim, sada su još dublje

potkošulje sam nosila obične koje sam nosila i prije, grudnjak pak nisam nosila, nego one obične elastične topice za tridesetak kuna

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lako vama sa mini grudima. Ja ih se odma mijenjala za neke B košarice i kupila bih od summer njene potkošulje. Meni je vec sad vruce u potkosulji ispod majice. Pogotovo kad nosim Sofke u šetnju. Zato zelim iskemijati neke majice za dojenje. Dosadilo mi je da mi je majica uvijek oko vrata, da mi se vide strije X4, grudi i bradavice u XL velicini i sve to dok koordiniram čopor vukova... Ako mi već djeca nisu pristojna, želim barem pristojno izgledati.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja nemam baš male grudi, inače košarica D, a dok sam dojila onda i dosta veće

i razumijem te

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pratim temu - i meni trebaju. Isti problem kao i Marta (samo bez čopora).
    Posljednje uređivanje od enchi : 13.05.2011. at 16:55

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kamaris je imao solidnu foru s majicama svojedobno, iako sam ja uzela duge rukave, ali to je pljuga za sasiti i s kratkima/bez. ja osobno nosim h&m, na foru dekolte i vadi. pa kad imam sling djelomicno se zakrijem slingom.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jedna od (rijetkih) prednosti kad rodiš zimi su slojevi odjeće koji drže svu raskoš na okupu.
    ljeti sam preferirala košulje i dobar grudnjak.

ne znam bi li pomoglo, ali u Koka ove godine ima nekih tunika/haljina od pamučnog makoa na V, čini mi se da su dupli materijal preko prsa do ispod cica, gdje su rezane.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oš bit sutra u gradu?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da ti uslikam?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma neeee, da popijemo jednu s nogu.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

može!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam imala dvije kamarisove, pamučne sa malo elastina,
    to su zapravo bile majice za trudnice i dojilje, rezane ispod prsiju, a gornji dio na preklop, baš je bio dobar kroj.
    Kada su bile najveće vrućine spasile su me ove majice bez rukava:
    http://www.laredoute.hr/details.aspx?reyref=YX303
    imala sam dvije, jedna je uvijek bila u pranju, a druga na meni.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Zanima me kakve majice za dojenje koristite (ako ih koristite) i koje su vam najbolje.
    Ja imam dvije iz dućana Mama Nova na Malešnici. Te su mi i najbolje, jer za druge i ne znam. Slučajno sam ih otkrila pregledavajući robu u dućanu, inače drže trudničku odjeću.
    I zašto, ako moze i slika.
    Trazim idealni kroj... a čini mi se da je to ko potraga za Svetim Gralom. : smile:
    Ovo mogu i ja potpisati:
    pamučne sa malo elastina,
    to su zapravo bile majice za trudnice i dojilje, rezane ispod prsiju, a gornji dio na preklop, baš je bio dobar kroj.
    Po izgledu majice nije se moglo uočiti da ima "posebnu namjenu". S prednje strane bio je V-izrez, a tkanina se mogla (u trenu) povući tako da, kad dijete doji, dio materijala pokriva kožu iznad dojke, a drugi dio ispod. Dakle, promatrači ostaju zakinuti.

Sad gledam na njihovoj stranici, u međuvremenu su otvorili i dućan u West gateu, i web-shop. No, onakve majice nema na slici. Slična je tirkizna majica u 9. redu, 3. stupcu, ali ima dosta visok okrugli izrez, i nije rezana ispod grudi. Onaj model je onda bio puno zgodniji. Možda ih imaju i sada, pretpostavljam da nisu sve stavili na net. (Doduše, ja sam svoje kupila prije 3, odnosno 4 godine.)

Evo linka:

http://www.mama-nova.hr/artikli_za_dojenje.html

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa ima u h&m majica za dojenje oko 100 kn dođe i čini mi se praktična. Ima više boja, malo su dulje i dosta rastezljive.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

majice za dojenje sam nosila Kamaris i H&M
    ili neke majice na preklop, dekolte veći

ako bih nosila običnu majicu, ispod bih imala potkošulju čije naramenicu su elastične pa se mogu lako nategnuti ispod sise. Meni su bile najbolje potkošulje marke Beti. Ne ofucaju se, kvalitetan pamuk, naramenice elastične s regulacijom.
    jedino je cijena malo veća

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jesam koristila majice za dojenje, i neke kao kanotjere koje su imale onaj ugradbeni "grudnjak" (pod navodnicima jer nije bas nesto koristio mojim dd do e grudima).

pokusat cu se sjetit.

prvu koju sam imala, dobila sam bila iz amerike kad sam prvi put rodila, bila je obicna majica kratkih rukava, duzeg kroja, ne preuska s okruglim izrezom za vrat. na predjelu grudi imala je dva proreza. da se ti prorezi ne bi vidjeli, imala je nasiven dio od ramena do ispod grudiju, s v-izrezom koji se kopcao patentom na sredini - kao da je neka bezrukavna vestica/pulvoer/bezrukavnik, kako tko to zove. ta mi je bila najelegantnija i nekako najprakticnija, jedino sam joj zamjerala velik udio sintetike... i kroj mi se jako svidjao jer se nije lijepila za mene i bila dovoljno dugacka, al ne dugacka kao tunika.

onda sam imala neku koja je na prednjem dijelu imala isto tako prorez, al jedan, na sredini, i onda preko nasiven sloj od ramena do donjeg ruba majice ispod kojeg se do tog poreza moglo prici i s lijeve i s desne strane. nije mi se svidjala previse, bila mi je nekako napuhujuca. plus petljancija s prilazom na sredini, a moje gospodje vrlo lijevo i desno orjentirane...

one dakle, kanotjere, nisam bas nesto gotivila, nisu mi bile prakticne za hodanje zbog nedovoljne nosivosti...

kontam da sam jos nesto imala, al se ne mogu sad sjetit...

ono sto sam najvise i najcesce koristila jesu obicne kanotjere (no, to ti ne igra preko ljeta) koje nisam natezala preko grudi - ni ispod, ni preko njih, vec sam na njima ja izrezala proreze tamo gdje su mi pasali i koristila sam ih kao obicne potkosulje - ispod majice. zadignem majicu, kroz prorez dodjemo do hrane i voila'

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ova majica iz C&A mi je skroz ok. Morat cu nabaviti još koju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

daj sličku da vidimo koja je to

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam jučer našla u Takko dućanu super ljetnu majicu s kojom se može bez problema dojiti. Tanka je i prozračna, s kratkim rukavima i ima V izrez, dosta duboki ali se sa dvije trakice povezuje i na taj način skupi. Kada trebam dojiti, samo ću odvezati te vezice, i evo klope za maloga.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marta, meni su u h&m potkosulje stale svakakve cice (imam ih u 2 velicine)... a poslije poroda imam lisca velicinu F. Ovce_ nisam iskljucivo nosila na preklop majice nego i okrugle s rastezljlivim izrezom zapravo bilo koja kroz koju mozes "oko vrata" izvaditi cicu... Samo su na preklop bolje jer se manje deformiraju od ostalih.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja iamm dvije potkosulje za dfojenje (mogu se komotno koristiti i kao majice) 46 i 48 i prodajem ih

meni to sve ne prakticno...i grudnjaci na kopcanje i potkosulej...grudnjak sam ospustim bez obzira na kopcice...
    majice ne volim spustati jer je onda previse dojke vani i to mi skroz ruzno za vidjeti...ljepse mi je dici majicu pa je odozgora prekriveno i trbuh prekrije dijete

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Previše bi meni tih majica trebalo ... zasad radim ko i summer jedna gore - druga dolje i iz procijepa hop - klopa . Jedino je bed kad zaboravim obući potkošulju :D, onda se skrivamo po autu i sl. da ne pokazujem svu svoju raskoš . A kad nam dođe ljeto ... morat ću u C&A po neku majicu za van ...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam klonirala svoju iz C&A i to dvaput. I budem još dvaput, pa cu normalno hodat naokolo ovo ljeto - bez potkošulje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    kamaris je imao solidnu foru s majicama svojedobno, iako sam ja uzela duge rukave, ali to je pljuga za sasiti i s kratkima/bez.
    Je, i te dobro funkcioniraju, ssamo mi je problem sašiti donji dio bez da se previše razvlači...

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja imala/imam hm-ove. zadovoljna,
    ali većinom rastezljiva Galebova potkušulja, majica preko ako je hladnije, i vozi Miško
    i nosila sam dekoltirano, jer jedino tih prvih godinu dana dječjih života sma imala super sise, sad opet trebam stavljati bičve u grudnjak

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Podizem temu, ima li koji webshop a da ima majice za dojenje nesto zanimljivije, ne jednobojne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •