Results 1 to 38 of 38

Thread: svadbena torta

pikula's Avatar

Default svadbena torta

Cure trebam preporuku za svadbenu tortu. U užem krugu su mi piece of cake i cukeraj, ali zanima me imate li neko dobor iskustvo s nekom slastičarnom, cijelim paketom, dekoracijom, dostavom, točnošću itd jer se moj uži krug zasniva samo na tome gdje su mi fine torte

Mater Studiorum's Avatar

Ja imam super iskustvo s Orijentom u Maksimirskoj - ali samo za rođendansku tortu. I oni su mi najukusniji.

Cukeraj je stvarno fin (prekjučer smo bili tamo)...meni je Ema izvrsna. Piece of cake su mi onako prosječni, a cijene su im previsoke za ono što nude.

klaudija's Avatar

Mi smo našu svadbenu tortu uzeli u M&M slastičarni u Rudešu (mislim), bila je predobra, stigla na vrijeme, sve super.. baš smo imali lijepo iskustvo s njima prvi put pa smo za krštenje uzeli tortu opet kod njih.. preporučam!!

pikula's Avatar

Hvala vam na idejama - ima dosta novih prjedloga za koje nisam čula -to me veseli

babyboys's Avatar

još jedna preporuka za m&m

Cocolina's Avatar

ja sam uzela iz Vinceka, dostavili ju u Antunović.
    U slastičarnici Mili uzimam za dječji ročkas, za dostavu ne znam.

pikula's Avatar

S obzirom na to da je svadba u lipnju razmišljam o orijentu u maksimirskoj, dobila sam puno preporuka, a fizički su najbliži na 5 min restoranu...

Quote Originally Posted by Mater Studiorum View Post
    Ja imam super iskustvo s Orijentom u Maksimirskoj - ali samo za rođendansku tortu. I oni su mi najukusniji.
    i naše iskustvo je takvo
    svake godine za V ročkas nam rade tortu za igraonicu
    jučer su nam napravili tortu za 8. ročkas
    htjela sam Blua iz crtića Rio, poslala im trailer filma, par stranica na kojima su slike i napravili su savršenog Blua
    moja V i sva djeca u stvarno bili oduševljeni

ovo je torta za 5. rođendan
    http://public.fotki.com/a70v/peti-ro...n/img3644.html
    pass Vanjin peti

probat ću tu prebaciti i fotke torte s 6. i 7. ročkasa (Simba i Kitty) te ovogodišnjeg Ria

znam da nema veze sa svadbenom tortom, ali sam htjela pokazati kako super rade, jako su prilagodljivi i uglavnom mogu ispuniti sve želje

Mater Studiorum's Avatar

Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    znam da nema veze sa svadbenom tortom, ali sam htjela pokazati kako super rade, jako su prilagodljivi i uglavnom mogu ispuniti sve želje
    ))) Aleksandra, site traži password da bi pokazao sliku. Smajlići su zato jer sam ja tortu za rođendan naručila za sebe, a ne klinkama.

Pikula, najbolje bi bilo da odeš u slastičarnu u subotu ujutro, kupiš si komad torte i kavu, sjedneš i promotriš vitrine - unutra će biti ono što su radili za taj dan. Tako sam i ja skužila da su im lijepe dekoracije, osim što su torte prefine.

piše ti pass gore
    Vanjin peti

TINAZG's Avatar

Mi radili tortu za krstitke i za ročkase u Cukeraju, prefine su.. mi smo svadbenu u Vinceku, isto bila super....

meda's Avatar

meni je orijent odlicna slasticarna, mislim da ne mozes pogrijesiti. i stvarno su im preslatke one dekoracije za djecje torte

mi smo jedne godine uzeli u Šarloti tortu, inace mi imaju odlicne kolace, a torta je bila prefina, lagani parfe. oni su na ilici kod svetog duha

mama_jos_malo's Avatar

Moj favorit su Fancy Cake (kod Mc Donaldsa na Krugama) http://picasaweb.google.com/fancycakehr/FancyCakeHr#
    https://picasaweb.google.com/fancyca...orteIKolaci02#
    https://picasaweb.google.com/fancycakehr/FancyCakeHr#
    i slastice Ema na Malešnici http://slastice-ema.hr/
    Ukusno, fino, vizualno prekrasno i zbilja rade što god poželiš.
    Last edited by mama_jos_malo; 08.05.2011 at 21:29.

pikula's Avatar

Vau! Koje slatko istraživanje Hmm, što sve moram probati,jadna ja

Willow's Avatar

mi smo dugo za sve prigode naručivali iz m&m-a a novo otkriće nam je
    "srčeko"
    kolači su dobri a nisu skupi, tortu uzeli za jednu prigodu i bila genijalna, meni bolja nego m&m
    http://www.srceko.com.hr/
    Last edited by Willow; 09.05.2011 at 08:25.

smedja's Avatar

Mi smo uzeli u slasticarnici Meli, a iza nas i moja sestra i muzeva sestra. Dovoljno je reci da je na svakoj svadbi ostalo cca pola (jedne) torte, a naruceno je bilo 7-9 komada. Trazile su se repete i islo se na druge stolove traziti tortu :D sto se na svadbi rijetko dogadja. Meni je cukeraj takodjer jaaako fini (ucinilo mi se da su se zadnje vrijeme malcice pokvarili) ali nekak mi se cini da to nije torta za svadbu. Prije je zbilja isao pravi putar, pravo slatko vrhnje, ali je zbog toga teze rezati i raspada se...

jasa's Avatar

Mi smo za nasu svadbu (9. mjesec 2010.) uzeli 2 torte iz Cukeraja: "muzev" ledeni vjetar i "moja" krhka ljesnjak torta. Gosti su mogli birati koju ce tortu jesti i apsolutno svi su bili odusevljeni. Skupe jesu bile, ali smo dobili komentare od svih sudionika da bolju tortu na svadbi nisu jeli i naravno sa dostavom i placanjem nikakvih problema nije bilo.

Da ne pricam moju srecu kada sam iduci dan mogla jesti ostatke krhke ljesnjak torte dok mi nije pozlilo

slastičarnica Barbara na adresi Dubrava 20 - definitivno MRAK - rade tek jedno godinu i pol (slastičarnica je tamo jaaaaaakkkkoooo dugo, ali sad je novi vlasnik), ali su stvarno dobri, jer sve rade po domaćim receptima za kolače i torte - možda je najbolje otići i probati i to one sitne kolače kaj se kupuju na kile - tope se u ustima i strašno su ukusni; torte isto odlične - teško je odabrati koja je bolja - imaju i dostavu i jako su točni, a cijene normalne - probaj i oduševiti ćeš se!

Orjent definitivno! Ja sam za svadbenu tortu nešto izmišljala i stvarno bila kreativna, a oni su mi sve to napravili. Uz to što su kod njih kolači mljac uvijek su i originalni.

pikula's Avatar

Orijent nas je otfikario, moj mladenci hoće šlag izvana, a oni to ne rade ((
    Napravila sam puni krug i vraćam se u Cukeraj.
    Nadam se da će upaliti jako su ljubazni
    Stavim fotku obavezno kad uspijemo
    Hvala svima na preporukama, mislim da nikad više neću otići u krivu slastičarnu u ZG
    Još nije gotovo...

priscila's Avatar

Ja sam imala tortu iz slastičarne Monika iz Samobora.
    Svi gosti su bili jako zadovoljni, bila je prefina.

A s vlasnicom se sve može dogovoriti

Fenomenalno iskustvo sa "slastice Šimić",u Sesvetama, imaju na netu web, ukucaj slastice Šimić pa sve nađeš.
    Prefini kolači, savršene torte, za svadbu sam imala, dostava kao i sve drugo je super da nemam zamjerke
    Vrijedi probati u svakom slučaju))

pikula's Avatar

dogovorili smo Cukeraj, ali tu mojoj potrazi nije kraj.
    Trebaju i slova za ukras na vrhu. A & I , dali znate gdje da nabavim slova ?
    Zvala sam sve ove shopove koji imaju slastičarske dekoracije i oni imaju samo brojeve i kalupe za slova, a meni trebaju plastična (ili već nešto što može stajati na torti),jer je šlag gore i jestiva ne mogu jer bi se topila i bilo bi šlampavo- kaže slastičarka.
    Last edited by pikula; 15.05.2011 at 10:33.

Osoblje foruma sirius's Avatar

Quote Originally Posted by pikula View Post
    dogovorili smo Cukeraj, ali tu mojoj potrazi nije kraj.
    Trebaju i slova za ukras na vrhu. A & I , dali znate gdje da nabavim slova ?
    Zvala sam sve ove shopove koji imaju slastičarske dekoracije i oni imaju samo brojeve i kalupe za slova, a meni trebaju plastična (ili već nešto što može stajati na torti),jer je šlag gore i jestiva ne mogu jer bi se topila i bilo bi šlampavo- kaže slastičarka.
    Pitaj u "Sve i svašta " u Stupniku, ako nemaju oni , onda ne znam tko bi imao. Ako ne nađeš slova uzmi npr. ovo http://www.sveisvasta.hr/ducan/ukras...uda-12-cm.html :D
    Last edited by sirius; 15.05.2011 at 10:37.

pikula's Avatar

Nemaaajuu Labudi su LOL, ali one sličice ispod -kaj im to znači? Pa dal su normalni?

Nemaaajuu Labudi su LOL, ali one sličice ispod -kaj im to znači? Pa dal su normalni?
    Nazovi sutra pa pitaj. Provjereno znam da pola toga nemaju u web dućanu, a možda mogu nabaviti ili napraviti.

Nevjerojatno , pa to su pokrivke za torte!!!

na vaše šokiranje
    mislim, meni jesu bezveze i ružne
    ali ako odrasla osoba to želi, što ima loše u tome

pikula's Avatar

Pa ono romantika, vjenčanje, dječje torte i onda sisa i guzica. Pa meni to ne ide skupa, valjda imam pravo na svoj ukus bez da ga moram opravdavat

pa bez sise i guzice nema ni vjenčanja ni poslije dječjih torti

Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    na vaše šokiranje
    mislim, meni jesu bezveze i ružne
    ali ako odrasla osoba to želi, što ima loše u tome
    Ja sam zapravo mislila da su to one reklame za seksi stranice, na to uopće ne reagiram. A kad ono njihove reklame za pokrivke za tortu.
    Znaš ono pravilo u marketingu? Djeca, kućni ljubimci, sise i guzice su dobitna kombinacija. Ali nikako ne sve zajedno na istom plakatu.

pikula's Avatar

Potpis pod sirius
    Last edited by pikula; 15.05.2011 at 11:10.

Osoblje foruma Kaae's Avatar

Ma sta fali; ako je dijete dovoljno malo da ne moze usputno baciti oko na malo sisa i guzica (i vjerojatno ih uopce ne dozivjeti), onda nema sto ni traziti na internetu, pa makar gledalo samo djecje pokrivke za tortu...

pikula's Avatar

Eeeee. Koja teorija. PRvo mislim da djeca uopće ne gledaju specijalizirane slastičarske dućane, meni to smeta, to je moj ukus i imam pravo na njega.
    Drugo djeca itekako sve kuže iako možda ne znaju imenovati i ne pada mi na pamet da učim dijete da ignorira loše stvari i potiskuje svoj prirodni sram zbog nečijeg profita. A to da djeca od 8- 16 godina nemaju što raditi na internetu ili nek gledaju sve što je tamo- to baš nisu dvije jedine opcije.

pikula's Avatar

A i kaj baš na svakoj temi moramo raspravljati...