uopće neznam da li sam stavila dobar naslov,ali mame molim vas pomoć.Na sam uskrs,oko 2 popodne,plodna voda je na pregledu bila mliječna.Vodenjak mi je pukao taj isti dan oko 11 navečer i dolaskom u bolnicu utvrdili su da je voda bila zelena.Marta se rodila u 3 ujutro,sa dripom,bez puno muke, rekla bih da je porod bio lagan s obzirom na prvi. Abdgar je dobila 9/10 zbog prve boje objasnila je doktorica Zmijanac. Muž mi danas kaže da su joj stavljali nešto u nosić,cjevčicu - neznam da li to rade svim bebama,ali meni nisu ništa spomenuliTrudnoća je bila uredna, ona nije dobila nikakav antibiotik nakon poroda.Ja sam noć prije poroda povraćala i crp mi je na dan poroda bio malo povišen pa su isti kontrolirali i marti u bolnici, i nisam ju dobila sve do trećeg dana zbog sumnje da imam crijevnu virozu. Uglavnom, ona danas ima 19 dana,danas me zvala njena pedijatrica da ide na go i da dođemo ranije na prvu kontrolu i kroz razgovor o porodu spomenula mi mogućnost #dodatnih" pretraga radi utvrđivanja dobre motorike????????????????????? Možda ju nisam dobro niti shvatila jer sam se oduzela od straha.Rekla je da zbog plodne vode i tog j.... apdgara ,pa ako na pregledu sa motorikom ne bi sve bilo ok da bi nas poslala na sni,manje glavice.Ja sam nazvala svog gin koji kaže da je sa bebom sve ok,da se nije nagutala plodne vode i da ne vidi razloga za brigu jer da marta ne spada u neurorizičnu skupinu.Ja vas molim ako netko ima kakvo iskustvo....što beba mora znati i moći u ovoj dobi??Po meni ona lijepo napreduje,cikamo, dobila je grčeve jedino,koji kratko traju i u napadu grčeva izvija se u leđima i privlači nogice trbuhu što pripisujem da je radi boli..šakice su češće poluotvorene i otvorene nego zgrčene,kada se nosi traži položaj da ju dugnemo na naše rame i glavicu jako lijepo drži i odmiče od našega tijela ako smo mi u ležečem položaju...molim vas neke komentare jer sam luda od panike...![]()

Odgovori s citatom

)

(ajme grozna saaaam..)