Antonela ne mogu ti poslati poruku, ali meni treba prolutex. Ako si iz Zg ili blizu, javi se molim te. Pokušaj ti meni privatnu poruku poslati, iako to mislim ovisi o broju postova... Možda zato ja tebi ne mogu poslati.
Hvala ti
Antonela ne mogu ti poslati poruku, ali meni treba prolutex. Ako si iz Zg ili blizu, javi se molim te. Pokušaj ti meni privatnu poruku poslati, iako to mislim ovisi o broju postova... Možda zato ja tebi ne mogu poslati.
Hvala ti
Bok, jesam, u Zg sam
Bok Domaćica, pisala sam prije nekoliko dana i oatavila mail adresu da mi se javiš, ali mi post valjda nije odobren. Ne znam kako da poklonim ako ne možemo razmijeniti kontakt.
Mislim da moraš napisati 10 postova da bi mogla primati i slati privatne poruke, pretpostavljam da si novi član pa zato ne prolazi.
Ja sam isto blizu Zg i stvarno bi mi dobro došao prolutex jer ga sad kupujem naravno. Pretpostavljam da ga držiš u hladnjaku?
Piši da dostigneš 10 postova
Antonela ponovno napiši neki mejl kontakt
Pozdrav svima, dal ima mozda tko od cura Femaru ( Letrozol) a ne treba ili mu ostalo. Hvala
Poslano sa mog SM-A226B koristeći Tapatalk
Bok, pišem ponovno post da bi imala mogućnost poruka
Pisala sam, ali ga nisu objavili.
Bok, još jedan post tek tako
Bok cure, ponavljam post ...
Poklanjam Prolutex 7 kom (10/23) i Enoxoparina 6 kom (11/23). Ako se dobro sjećam, Enoxoparina je makedonska zamjena za Clexane.
Javite se u inbox ili na mail koji je u jednom od postova prije objavljen kasno.
Zg, Dubrava.
Pozdrav ekipa. Tražim lijek Corlentor, nije važno koliko mg, treba mi za nekih 10 dana dvaput dnevno da pijem jer tada imam kontrolu i ranije ne mogu dobiti. Molim Vas ako tko ima neka se javi, ako ***************. Ne znam mogu li primati privatne poruke jer sam nova, pa molim od srca ako netko ima da se javi. Hvala puno.
Elmothebunny89, ova tema namijenjena je poklanjanju lijekova koji se koriste u liječenju neplodnosti.
Lijek koji tražiš namijenjen je liječenju angine pektoris i kroničnog zatajenja srca.
Post sam pustila da ti napišem kako se trebaš javiti svom liječniku i konzultirati oko terapije ili zamjene za terapiju koju je propisao liječnik kardiolog.
Pozdrav djevojke. Imam kutiju Estrofema, otvorenu kutiju Utrogestana od 200, Decortin i Duphaston, pa ako treba nekome neka se javi. Sve je ostalo od nedavnog postupka pa su rokovi u redu.
Hej hej tek sad vidim ovu por.
Moze moze.
Samo ne mogu ti privatnu poruku poslati.
Pozdrav,
Poklanjam Gonal f- 900 IU ( preostalo je oko 400 jedinica ), te Decapeptyl - 2 injekcije
Zna li netko koja bi bila zamjena za tablete Progynova 2 mg, buduci ih ne mogu nabaviti?
Hvala![]()
Poklanjam kutiju injekcija Fragmin 5000 od Pfizer.
Poklanjam šprice neotvarane (plastične zelene) i malkoc ostalo onog crvenog čime se kozice inače tretiraju kao kupka.
Hipermangan? Ostavi si ga možeš i kasnije kod nekih povreda ga koristiti
Mada ti je ovo rubrika u zoni potpomognuta oplodnja
A, isprika svima, samo sam ušla iz rezultata pretrage nisam gledala koji podforum. Kaj nije bio i jedan među zdravljem ovog tipa?
Ne brigaj i ja sam par puta nekaj u sličnim temama pitala
Pozdrav.
Ima li netko gonal-f?
Posljednje uređivanje od DalmaIB : 30.06.2023. at 17:15
Žene drage,
Poklanjam jednu kutiju Pergoverisa 150IU - prašak i otopina (rok trajanja 10.'24.), čuvan cijelo vrijeme u frižideru.
Također imam i neotvorenu kutiju utrogestana 200mg i otvorenu kutiju estrofema od 2mg (fale dvije tablete). Znam da se dobivaju na recept,ali ako nekome zatreba.... Za oboje je rok 6.mjesec '26.
A imam i kutiju kontracepcijskih pilula Belara kojima je rok 1.'25. (njih sam koristila jedan mjesec kad sam imala foikularnu cistu, pa mi druga kutija ostala neiskorištena).
12 injekcija clexana (7.'26.) još uvijek slobodno![]()